Το Ενυδρείο Κρήτης επισκέφθηκε η οικογένεια Αντετοκούνμπο, η οποία τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται για διακοπές στη Χερσόνησο.
Σύμφωνα με το creta24, οι Αντετοκούνμπο έφτασαν στις εγκαταστάσεις του ενυδρείου και σύμφωνα με πληροφορίες οι ίδιοι επέλεξαν να περιμένουν υπομονετικά στην ουρά μαζί με τους υπόλοιπους επισκέπτες.
Όταν βέβαια έγινε αντιληπτό πως ανάμεσά τους βρισκόταν και η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, η οποία είναι έγκυος, τους δόθηκε προτεραιότητα.
Ξεναγήθηκαν στους χώρους του ενυδρείου, απόλαυσαν το σνακ τους στις εγκαταστάσεις του Cretaquarium, ενώ ήταν ιδιαίτερα χαλαροί και ευδιάθετοι.
Δείτε τις εικόνες:



Υπενθυμίζεται ότι ο Greek Freak και η σύζυγός του έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Λίαμ και τον Μάβερικ Σάι και τώρα περιμένουν το τρίτο τους παιδί.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr