Στο βασιλικό μπαλκόνι: Οι λαμπερές Κέιτ & Μέγκαν & η μουτρωμένη βασίλισσα

Τα μούτρα της βασίλισσας Ελισάβετ στο μπαλκόνι του παλατιού, επεσκίασαν τις λαμπερές εμφανίσεις των γυναικών της βασιλικής οικογένειες.

SHARE THIS
0
SHARES

Την τελετή της Εκατονταετηρίδας από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (11.11.2018) στο Λονδίνο παρακολούθησε σύσσωμη η βασιλική οικογένεια. 

Στο μπαλκόνι δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ κάθησε η Κέιτ και η Καμίλα, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ κάθησε δίπλα στη σύζυγο του Γερμανού προέδρου Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ.

 

 

 

Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που πρόεδρος της Γερμανίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Πεσόντων, σε μία ιστορική πράξη συμφιλίωσης.  

Στεφάνι κατέθεσαν και ο Πρίγκιπας Κάρολος, ο Ουίλιαμ και ο Χάρι αλλά τα φώτα της δημοσιότητας έκλεψαν οι γυναίκες της οικογένειας που στέκονταν ντυμένες στα μαύρα στα μπαλκόνια. 

 

Λαμπερή η Κέιτ Μίντλετον με εκπληκτικό ταγιέρ με λευκό κολάρο και κόκκινες επωμίδες ήταν η πιο καλοντυμένη. 

 

Λαμπερή και η Μέγκαν, στην πρώτη της φορά στο μπαλκόνι για τη συγκεκριμένη τελετή. 

 

Όσο για τα παρασκήνια, οι τηλεοπτικοί φακοί κάποια στιγμή εστίασαν στη Βασίλισσα, η οποία δεν φαινόταν και πολύ καλά. 

 

Κάποιοι κακοπροαίρετοι έσπευσαν να υποθέσουν ότι για την κακή διάθεση της Ελισάβετ ίσως να ευθύνεται κι η παρουσία της Καμίλα δεξιά της. Κάποιοι άλλοι υπέθεσαν ότι για όλα φταίει η Μέγκαν, την οποία δεν πολυσυμπαθεί η βασίλισσα. 

 

Φωτογραφίες: Reuters 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook