Στο Γηροκομείο Αθηνών βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η τραγουδίστρια Ρένα Κουμιώτη.
Η μεγάλη ερμηνεύτρια του "Νέου Κύματος", αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και αποφάσισε να φιλοξενηθεί στον οίκο ευγηρίας.
Η Ρένα Κουμιώτη σύμφωνα με την εφημερίδα "Epsresso", ύστερα από απόφαση δική της, αλλά και των πολύ στενών της συγγενών, αποφάσισε να φιλοξενηθεί στο Γηροκομείο Αθηνών, εκεί όπου φιλοξενείται τα τέσσερα τελευταία χρόνια και η Μαίρη Λίντα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο κυρίες του ελληνικού τραγουδιού βρίσκονται σε διπλανά δωμάτια.
Τον περασμένο Ιούλιο έφυγε από τη ζωή ο πρωτότοκος γιος της, Νίκος Σαββίδης, από ανακοπή καρδιάς. Η τραγουδίστρια δεν έδωσε το "παρών" στην κηδεία του, που έγινε στο παρεκκλήσι του κοιμητηρίου του Ελληνικού, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και τα οποία δεν της επιτρέπουν συγκινήσεις.
Μέχρι και σήμερα, η Ρένα Κουμιώτη δεν γνωρίζει ότι ο γιος της έχει φύγει από τη ζωή, καθώς κανένας δικός της άνθρωπος δεν μπορεί να της πει για την τραγική είδηση του θανάτου του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr