
Το όνομά του είναι Μάκης Παντζόπουλος και το διαδικτυακό του user name, Onar Andros. Αποτίει έτσι φόρος τιμής στον επίγειο παράδεισό του που βρίσκεται στα Άχλα της Άνδρου.
Ποιος είναι ο ακριβοθώρητος κύριος Παντζόπουλος;
Το όνομα του Μάκη Παντζόπουλου έγινε ένα από αυτά που αναζητούν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα στο Google, εδώ και οκτώ χρόνια, από τότε που έγινε γνωστή η σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη με την οποία έχει παντρευτεί και έχει αποκτήσει την τριών ετών, Μαρίνα.
Ο επιχειρηματίας από την Άνδρο, γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο και κατάγεται από τα Λιβάδεια της Άνδρου. Πήγε σχολείο σε μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα των Αθηνών, σπουδές έκανε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στα Οικονομικά στη Νέα Υόρκη, όπου και ασχολήθηκε εκτενώς με τον τομέα της Οικολογικής Επιχειρηματικότητας. Είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco. Είναι ιδιοκτήτης μιας έκτασης στην Άνδρο, όπου και δημιούργησε το Όναρ, ένα ξενοδοχείο εναλλακτικών διακοπών, εφαρμόζοντας όλα αυτά που σπούδασε στη Νέα Υόρκη.
Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr