X

Στο πλευρό της Παπαχαραλάμπους η Διγενή: Τη σεβόμαστε κι αυτό δεν αλλάζει με μια χυδαία "πληροφορία"

Ανάμεσα σε εκείνους που στήριξαν δημοσίως την Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους για όσα της καταλογίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, είναι και η Σεμίνα Διγενή.

Γράφει: TheToc team

Δεν είναι λίγοι αυτοί που τάχθηκαν δημόσια υπέρ της Αννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους, μετά τα όσα ανέφερε για εκείνη στο απολογητικό του υπόμνημα ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος υποστήριξε πως είχε σχέση με την ηθοποιό και μάλιστα εν γνώσει της συζύγου του.

Ανάμεσα σε εκείνους που στήριξαν την Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία μέχρι ώρας δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια, είναι και η Σεμίνα Διγενή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δημοσιογράφος έγραψε σε ανάρτησή της στο facebook: "Γνωριζόμαστε σ αυτήν την πόλη.. Ηθοποιοί και δημοσιογράφοι λίγο περισσότερο. Την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους την ξέρουμε καλά κι έχει καταφέρει, όλα αυτά τα χρόνια, να τη σεβόμαστε. Κι αυτό δεν αλλάζει, με μια χυδαία 'πληροφορία', που δεν ζητήθηκε κιόλας… Είμαστε μαζί της".