Συγκινεί η Μαίρη Λίντα: Τραγουδά από το γηροκομείο το «Λαός και Κολωνάκι»

Καταβεβλημένη αλλά χωρίς να χάνει το κέφι της, η Μαίρη Λίντα μιλά για τη ζωή της στο γηροκομείο και τραγουδά στην κάμερα.

SHARE THIS
0
SHARES

Η Μαίρη Λίντα βρίσκεται στο γηροκομείο λόγω κινητικών προβλημάτων, μετά ένα ατύχημα που είχε και έσπασε το πόδι της. Ωστόσο δεν αφήνει το πρόβλημα της υγείας της να της χαλάσουν τη διάθεση, και ερμηνεύει το "Λαός και Κολωνάκι", ένα από τα αγαπημένα τραγούδια της. ,

Η ίδια μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το πώς ζει μέσα στο γηροκομείο. 

«Είμαι ωραία εδώ, είμαι περίφημα! Δεν θέλω να φύγω! Αν το ήξεραν όλοι δεν θα ήθελαν να φύγουν! Περάσαμε υπέροχα… Ήταν και ο κ. Μπουρνέλης εδώ και μας τραγούδησε και περάσαμε όμορφα! Πάντα είχα τέτοιο αλέγκρο χαρακτήρα, από την ώρα που γεννήθηκα ήμουν πολύ δοτικό άτομο, ήθελα να χαίρονται όλοι!», δήλωσε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ε.

Στη συνέχεια δε δίστασε να τραγουδήσει το «Λαός και Κολωνάκι» του αξέχαστου Μανώλη Χιώτη. Χωρίς προετοιμασία, δίχως ιδιαίτερα μικρόφωνα και ενισχυτές, η Μαίρη Λίντα υπενθύμισε και απέδειξε γιατί είναι μία από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες της Ελλάδας. 


Η κόρη της δήλωσε:

«Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται. Θα πρέπει να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο για να δούμε πώς θα μπορέσει να κινηθεί από εκεί και πέρα. Παρακολουθείται από γιατρούς και όλα θα πάνε καλά», τονίζοντας πως περιμένει γρήγορα η μητέρα της να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι. 
 

Φωτο: NDP 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook