Συγκινεί η Νίκη Κάρτσωνα: «Χάνω τη δύναμή μου, μπαμπά μην με αφήνεις»

Πριν ένα μήνα, η Νίκη Κάρτσωνα έχασε τον πατέρα της και είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστεί την απώλειά του.

sugkinei-i-niki-kartswna-xanw-ti-dunami-mou-mpampa-min-me-afineis
SHARE THIS
0
SHARES

Πριν ένα μήνα, η Νίκη Κάρτσωνα έχασε τον πατέρα της και είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστεί την απώλειά του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nikikartsona (@nikikartsona) on

Φαίνεται ότι το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας δεν μπορεί ακόμα να συμβιβαστεί με τον χαμό του πατέρα της και δημοσίευσε ένα μακροσκελές μήνυμα για εκείνον, προκαλώντας συγκίνηση στους διαδικτυακούς της φίλους. 

«Και η αλήθεια είναι πως και ο μπαμπάς κάπου εδώ είναι δεν μπορεί… Τον νιώθω τις μέρες που είμαι γαλήνια και ήρεμη. Τις μέρες εκείνες που είμαι χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια για την κάθε ευχάριστη έκπληξη που θα συναντήσω μέσα στη μέρα μου. Και είναι και οι μαύρες εκείνες μέρες που νιώθω πως τον χάνω… Είναι οι μέρες εκείνες που αισθάνομαι άδεια και χαμένη… Είναι οι μαύρες εκείνες μέρες που χάνω τη δύναμη μου… Που όλα μου φαίνονται μάταια… Και τότε είναι που λέω φωναχτά… ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ», έγραψε χαρακτηριστικά και δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Και η αλήθεια είναι πως και ο μπαμπάς @mariakartsona @vassokartsona κάπου εδώ είναι δεν μπορεί... Τον νιώθω τις μέρες που είμαι γαλήνια και ήρεμη. Τις μέρες εκείνες που είμαι χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια για την κάθε ευχάριστη έκπληξη που θα συναντήσω μέσα στη μέρα μου.. Και είναι και οι μαύρες εκείνες μέρες που νιώθω πως τον χάνω.... Είναι οι μέρες εκείνες που αισθάνομαι άδεια και χαμένη...Είναι οι μαύρες εκείνες μέρες που χάνω τη δύναμη μου.. Που όλα μου φαίνονται μάταια... Και τότε είναι που λέω φωναχτά....ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ......

A post shared by nikikartsona (@nikikartsona) on

.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook