X

Συγκινεί ο Ανδρέας Γεωργίου για τη Μάρω Κοντού: "Καλό ταξίδι λεβέντισσά μου" - Συνεργάστηκαν στη "Γη της Ελιάς"

Η τελευταία δουλειά της Μάρως Κοντού ήταν "Η Γη της Ελιάς", με τον δημιουργό της σειράς Ανδρέα Γεωργίου να την αποχαιρετά.

Γράφει: TheToc team

Με ένα συγκινητικό μήνυμα και υλικό από τα γυρίσματα της σειράς "Η Γη της Ελιάς", όπου συνεργάστηκαν τα τελευταία χρόνια, ο Ανδρέας Γεωργίου αποχαιρέτησε τη Μάρω Κοντού.

Ο Ανδρέας Γεωργίου, που είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τη Μάρω Κοντού στην τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση, εξέφρασε δημόσια την αγάπη και τον θαυμασμό του για τη σπουδαία ηθοποιό.

"Καλό ταξίδι λεβέντισσά μου. Τα έκανες όλα όπως ήθελες, Μπράβο σου Μάρω Κοντού. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Άφησες πολλά μαθήματα πίσω σου για όλους εμάς. Σε αγαπώ πολύ", έγραψε ο ηθοποιός και παραγωγός, Ανδρέας Γεωργίου.

Η Μάρω Κοντού έφυγε από τη ζωή στις 15 Ιουλίου 2026, σε ηλικία 92 ετών, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα. Η σπουδαία ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο "Άγιος Σάββας".

Το ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο "Άγιος Σάββας" αναφέρει για τον θάνατό της:

"Με βαθύτατη λύπη ανακοινώνουμε ότι σήμερα 15-07-2026 κατά τις πρωινές ώρες, απεβίωσε η γνωστή ηθοποιός Μαριάνθη (Μάρω) Κοντού στο Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ" μετά από σοβαρή επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της και παρά τις επίμονες προσπάθειες των θεραπόντων Ιατρών. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στους οικείους της.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. – Διοικητής
Χρήστος Φασιανός".

Διαβάστε Επίσης