
Σε κλίμα συγκίνησης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑI, o Δημήτρης Καμπουράκης.
Ο δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, καθώς οι οικογενειακές υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν να βρίσκεται στο αυριανό κλείσιμο της εκπομπής.
"Εντάξει, αυτό ήταν. Τελειώνει η εκπομπή. Η εκπομπή τελειώνει αύριο κανονικά αλλά εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί έχω μια σοβαρή οικογενειακή υποχρέωση. Έτσι, ολοκληρώνω σήμερα τον κύκλο μου και στην εκπομπή και στον ΣΚΑΪ", είπε αρχικά.
"Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους, κι εσένα Λένα μου, ήσουν καταπληκτική. Και τα παιδιά όλα, και στο κοντρόλ, και όλους τους συναδέλφους μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Σας ευχαριστώ πολύ όλους, χάρηκα που συνεργαστήκαμε... Η πιάτσα μας μικρή είναι, εδώ θα ξαναβρεθούμε", ανέφερε κλείνοντας ο Δημήτρης Καμπουράκης.
''Τυχερή που συνεργάστηκα μαζί σου''
Με τη σειρά της η Λένα Φλυτζάνη είπε και εκείνη δυο λόγια για τον δημοσιογράφο και τη συνεργασία τους. "Εγώ θέλω να σου πω ότι είμαι ευγνώμων, τυχερή που συνεργάστηκα μαζί σου. Που σε έβλεπα από πολύ μικρή στην τηλεόραση τα πρωινά και έλεγα είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με τον Δημήτρη Καμπουράκη. Αυτόν που έβλεπα στην τηλεόραση κάποτε".
"Όταν σε γνώρισα από κοντά ήσουν ακόμα καλύτερος, ακόμα πιο γλυκός και τρυφερός άνθρωπος. Είναι πολύ δύσκολο στην τηλεόραση και στη δημοσιογραφία να συνεργάζεσαι με μεγάλους δημοσιογράφους ως μικρή, να μαθαίνεις δίπλα τους και να σε σέβονται". Ο Δημήτρης Καμπουράκης την ευχαρίστησε, ενώ η ίδια του είπε "ό,τι κι αν κάνεις, εμείς θα τα λέμε!".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr