Συγκλονίζει η Άβα Γαλανοπούλου: «Ζω μία κόλαση. Ήρθε η ώρα να μιλήσω»

Με τρεμάμενα χέρια και φωνή που έσπαγε, η Άβα Γαλανοπούλου είπε όλη την αλήθεια για την προσωπική της κόλαση και την απάτη του πρώην συντρόφου της σε βάρος της.

SHARE THIS
0
SHARES

Η Άβα Γαλανοπούλου, η ταλαντούχα ηθοποιός που τους τελευταίους μήνες εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο, άφησε άφωνο το κοινό και τον καλλιτεχνικό χώρο με την τεράστια και δραματική της αλλαγή, αφού η μπριόζα ηθοποιός με τις καμπύλες έφτασε να ζυγίζει 48 κιλά! Η ίδια δε μίλησε ποτέ μέχρι τώρα για τους πραγματικούς λόγους που την οδήγησαν εκεί, παρά μόνο δήλωνε ότι πέρασε περιπέτειες με την υγεία της.

Σήμερα, η Άβα Γαλανοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο πρωινό του ΑΝΤ1, αποφασισμένη να μιλήσει και να εκθέσει την κατάσταση που ζει: «Δεν ήθελα να βγω να μιλήσω. Ήρθε, όμως, η ώρα να μιλήσω. Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Θα πω αλήθειες γιατί ζω μια κόλαση». Αυτά τα πρώτα της λόγια στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά που έμεινα με το στόμα ανοιχτό κατά τη διάρκεια των αποκαλύψεών της.

Με φωνή και χέρια που έτρεμαν, η Άβα Γαλανοπούλου μίλησε για τον άντρα που της κατέστρεψε τη ζωή, την απάτη του, τις μηνύσεις και την τελευταία εξέλιξη: «Κάποια στιγμή πριν από χρόνια συνδέθηκα με έναν άνθρωπο ο οποίος απεδείχθη στην πορεία κάτι διαφορετικό από αυτό που εμφανιζόταν. Ήταν λογιστής, εκτός από επιχειρηματίας. Απεδείχθη ότι ήταν και παντρεμένος με δυο παιδιά. Όταν το ανακάλυψα μου είπε τα γνωστά, δηλαδή ότι ο γάμος του ήταν νεκρός και μου ζήτησε να κάνω λίγο υπομονή. Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος, το ξέρουν όλοι, απλά δεν μου άρεσε να κυκλοφορώ με κάποιον που δεν ήταν ελεύθερος. Όλα άρχισαν από όταν κάναμε μαζί μία εταιρία. 

Μετά την περιπέτειά μου το 2011 με την οξεία περιτονίτιδα, που γλίτωσα τη ζωή μου στο τσακ, ζήτησα τα λεφτά μου πίσω, τα οποία είχε όλα εκείνος, γιατί θα έκανε επενδύσεις που θα μου απέφεραν κέρδη.

Ήθελα τα λεφτά μου για να τα τακτοποιήσω όπως ήθελα εγώ, να τα δώσω σε ανθρώπους δικούς μου. Ήθελα να τα διαθέσω όπως εγώ νόμιζα. Μετά από 2 χρόνια, το 2013, έφτασα και πήγα σε δικηγόρο, ζητώντας του επίσημα τα χρήματα. Παιδεύτηκα να πάρω την απόφαση. Έζησα μαζί του, τον ερωτεύτηκα, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι όλα έγιναν βάσει σχεδίου. Έκανα μήνυση, αφού δεν τα βρήκαμε εξωδικαστικά και χθες πήγαμε με τον δικηγόρο μου να παραλάβουμε τη μήνυση που μου έκανε για συκοφαντική δυσφήμιση!  Ένας λόγος που δεν έβγαινα να μιλήσω ήταν γιατί ήθελα να τον προστατεύσω, σεβόμενη τα παιδιά του, την οικογένειά του. Θέλω να πιστεύω και στη θεία δίκη».  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook