X

Συγκλονίζει η Απολλεών από το My Style Rocks που είχε χάσει την κόρη της: "Μυστικό που κρατάω μήνες" [βίντεο]

Σε δάκρυα ξέσπασε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, η οποία στο παρελθόν είχε βιώσει την απώλεια της κόρης της, αποκαλύπτοντας πως έγινε ξανά μητέρα.

Γράφει: TheToc team

Κλαμένη εμφανίστηκε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Απολλεών, αποκαλύπτοντας ότι έγινε ξανά μητέρα. Όπως ανέφερε, ένιωσε πως ο Χριστός και η Παναγία της χάρισαν μια δεύτερη ευκαιρία, ύστερα από τη δύσκολη απώλεια της κόρης της.

Η ίδια, που έχει ήδη έναν γιο, δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok για να μοιραστεί τη χαρμόσυνη είδηση με το κοινό της. Εξήγησε πως δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της από συγκίνηση, καθώς η ζωή της δεν ήταν εύκολη, όμως τώρα βιώνει μεγάλη ευτυχία κρατώντας στην αγκαλιά της το μωρό της.

Στην ανάρτησή της, η Απολλεών ανέφερε αρχικά: "Δεν ξέρω καν πώς να ξεκινήσω το βίντεο. Κάνω αυτό που κοροϊδεύω, ανοίγω την κάμερα και κλαίω. Προσπαθώ εδώ και ώρα να γράψω έστω μία φράση και δε μου βγαίνει, λόγω φόρτισης συναισθημάτων".

Διαβάστε Επίσης

Και στη συνέχεια εξομολογήθηκε: "Επέλεξα την Κυριακή του Πάσχα, μία τόσο σημαντική ημέρα, να μοιραστώ μαζί σας ένα μυστικό που κρατάω εδώ και κάποιους μήνες. Ένα μυστικό που ξεκίνησε το 2025 και κατέληξε το 2026, τη Μεγάλη Τετάρτη, που έγινε ξανά μανούλα. Ο Χριστός και η Παναγία με ευλόγησαν και μου έδωσαν άλλη μία ευκαιρία. Το μικρό μου θαύμα βρίσκεται εδώ μέσα και είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Δεν ήταν εύκολο το ταξίδι. Ήθελα να το κρατήσω όσο πιο δικό μου γινόταν. Έχω πια στη ζωή δύο αγοράκια. Αλλά όσοι ξέρετε την ιστορία μου ή την ιστορία πίσω από το όνομα Απολλεών, ξέρετε ότι δεν έχω περάσει κι εύκολα. Το κράτησα όλο αυτό για εμένα και σε κλειστό κύκλο, γιατί είμαι παθούσα, αλλά αυτά θα τα πούμε ίσως κάποια άλλη στιγμή. Αυτά είναι δάκρυα χαράς".

"Πραγματικά, ζητάω χίλια συγγνώμη που με βλέπετε έτσι, σε αυτή την κατάσταση. Σίγουρα με έχετε συνηθίσει αλλιώς, αλλά δεν υπήρξα πιο αληθινή. Δεν έχω άλλον τρόπο να το μεταφέρω, γιατί είμαι τόσο συγκινημένη. Κάθε μέρα είναι απίστευτη. Η Απολλεών σας είναι πολύ πολύ χαρούμενη", είπε κλείνοντας η πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

"Απολλωνία είναι η κόρη που έχασα"

Ερωτηθείσα το 2023, κατά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, για ποιον λόγο ονομάζεται Απολλεών ενώ το πραγματικό της όνομα είναι Αθηνά, η ίδια είχε εξηγήσει: "Η Απολλεών είναι μια reborn περσόνα που συνέβη το 2021. Πάντα είμαι μια Αθηνά μέσα μου, γιατί αυτή με έφερε εδώ που είμαι. Έχουν γίνει όμως, κάποια πράγματα στη ζωή μου ακραία κι αυτά έφτιαξαν αυτή που είμαι εγώ σήμερα. Πάντα έχω τις αρχές και την παιδεία μου και δεν πρόκειται να τα καταπατήσω αυτά για κανέναν. Αν βλέπετε έναν άνθρωπο τώρα, λίγο πιο έντονο που ίσως δεν αρέσει, είναι γιατί πολλές φορές νιώθω ότι καβαλάνε την ευγένειά μου. Αυτό δε θέλω να συμβεί, γιατί η Απολλεών είναι μια περσόνα που γεννήθηκε μέσα από πόνο. Για να φτάσω να είμαι αυτή που είμαι εδώ μπροστά σας, έχω δουλέψει πάρα πολύ με τον εαυτό μου. Δεν είναι ψεύτικη, είναι όλες οι γυναίκες που έχω μέσα μου. Έχω πέσει στο πάτωμα πολλές φορές κι έχω ξανασηκωθεί μόνη μου, χωρίς καμιά βοήθεια, χωρίς καμιά πλάτη. Και το '21, συνέβησαν 2-3 πολύ ακραία πράγματα στη ζωή μου κι είπα πως αν επιζήσω από εκείνα, θα με πάω εκεί ψηλά. Αυτό είναι που παλεύω καθημερινά, δεν κάνω καθόλου έκπτωση στον εαυτό μου κι αυτή που είμαι, αυτή θα είμαι".

Στη συνέχεια, εμβάθυνε για το όνομά της, αναφέροντας βαθιά συγκινημένη: "Το Απολλεών προέρχεται από δυο ονόματα. Λεωνίδας είναι ο γιός μου και η Απολλωνία είναι η κόρη που έχασα, λοιπόν".

Διαβάστε Επίσης