
Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή, Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση, οι δύο... άσπονδες φίλες, που τα έχουν αφήσει όλα πίσω τους και πλέον... "περνούν και μόνες τους καλά".
Η Άννα Βίσση επέλεξε το "Έναστρον", το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή και η MΕΛΙSSES, για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα παρέα με τη Σοφία Καρβέλα, τον Γιώργο Αρσενάκο, αλλά και φιλικά τους πρόσωπα.
Μάλιστα, ανέβηκε και στη σκηνή και ερμήνευσε την πρόσφατη επιτυχία της "Αίμα", ενώ στη συνέχεια τραγούδησε με τον Χρήστο Μάστορα την "Αντίστροφη Μέτρηση".
Όπως ήταν φυσικό επόμενο, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκαν το stage και χάρισαν ένα μοναδικό θέαμα στο κοινό, τραγουδώντας "Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη".




Οι τρεις καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους παρασύροντας τους 2.000 παρευρισκόμενους με την "Αγάπη Υπερβολική", ενώ η Άννα Βίσση κράτησε για το τέλος την ερμηνεία του "Δώδεκα".
Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο βέβαια, βρισκόταν και ο Βασίλης Μπισμπίκης που έχει γίνει μόνιμος θαμώνας πλέον, αφού δεn χάνει εμφάνιση της αγαπημένης του Δέσποινας Βανδή.
Ο ηθοποιός, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία της Άννας Βίσση στον χώρο, έσπευσε στο τραπέζι της για να τη χαιρετήσει και εκείνη ήταν ιδιαίτερα θερμή μαζί του. Οι δυο τους, αφού συνομίλησαν για λίγα λεπτά, επέστρεψαν στα τραπέζια τους και απόλαυσαν το ξεχωριστό πρόγραμμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr