
Το Survivor ενισχύεται με την πρώτη γυναικεία είσοδο. Πρόκειται για πρώην παραλίγο παίκτρια του GNTM, όπως διαβάζουμε στο Instagram account Survivor Spoilers 2024, η οποία είχε προχωρήσει στις οντισιόν αλλά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι.
Είναι η Aira Adomaityte, λιθουανικής καταγωγής, και το instagram της είναι εντυπωσιακό. Οι δύο νέες προσθήκες στο Survivor, ο Σωτήρης Λαμάι, αλβανικής καταγωγής και η Aira, ταξίδεψαν για τον Άγιο Δομίνικο.
"Ανταγωνιστική, πολύ ευδιάθετη και… ήσυχη" έτσι χαρακτήρισε τον εαυτό της, μιλώντας για πρώτη φορά στην κάμερα του ΣΚΑΪ και τον Χρήστο Λυσσέα.
"Όταν ήρθα Ελλάδα, το πρώτο Survivor ήταν με τον Ντάνο, οπότε θα πω πως αγαπημένος μου νικητής είναι ο Ντάνος. Θεωρώ πως με όσα έχω δει μέχρι στιγμής θα τα πήγαινα καλά με τη Δώρα Νικολή", ανέφερε αρχικά η Aira Adomaityte.
Οι δηλώσεις της πριν πάει στον Άγιο Δομίνικο
"Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τον Γιόβαν που τον αγαπώ πάρα πολύ, τον σκύλο μου που είναι το παιδί μου και τον μικρότερο αδελφό μου μαζί με τους φίλους μου", είπε η Aira Adomaityte.
" Ο σύντροφός μου ήταν μπροστά τη μέρα που με πήραν τηλέφωνο και ευτυχώς το πήρε καλά που θα πάω στο Survivor, του έδειξα πως δεν έχει να αγχωθεί για κάτι. Έχω πολλά σχέδια για τη ζωή μου και αν δεν το κάνω τώρα δεν θα το κάνω ποτέ. Οι φίλοι μου λένε πως θα γελάσουν πολύ με αυτά που θα πω, γιατί δεν είμαι Ελληνίδα και πολλές εκφράσεις δεν τις καταλαβαίνω. Ξέρω πού πάω και τι περιμένω, δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα. Σίγουρα θα πάρω κάποιο γούρι μαζί μου. Μακάρι να μπορούσα να πάρω μαζί μου το σκύλο μου, είναι τρία κιλά, τι κακό θα κάνει;".
Στις οντισιόν του GNTM, το 2018 και το 2019
Μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή κοπέλα, ωστόσο, δεν κατάφερε να μπει στο ριάλιτι μόδας.
"Είμαι η Aϊρα και ήρθα στο GNTM γιατί θέλω πάρα πολύ να ασχοληθώ με το μόντελινγκ στο μέλλον. Γεννήθηκα στη Λιθουανία, οι γονείς μου χώρισαν και πήγαμε στην Ιρλανδία για μερικά χρόνια. Έπειτα, όταν ήμουν 9 χρονών, ήρθαμε στην Ελλάδα, μαζί με την μαμά μου και τον αδελφό μου. Από 15 ετών βοηθούσαμε την μητέρα μου στη δουλειά, επειδή τα φέρναμε λίγο δύσκολα και παράλληλα επειδή έλειπε όλη την ώρα για δουλειά, έπαιρνα το ρόλο της ουσιαστικά στο να προσέχω το μικρό μου αδελφό. Στα 15 μου έκανα αρχή με το μόντελινγκ και εκεί κατάλαβα ότι μ΄άρεσε πάρα πολύ και θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό", είχε δηλώσει η ίδια.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr