Ξέσπασε η Μυριέλλα Κουρεντή μιλώντας στην κάμερα του Survivor για τον σύντροφό της, John. Με δάκρυα στα μάτια η ηθοποιός έκανε μία προσωπική εξομολόγηση για τη σχέση που έχει με τον μουσικό.
"Σκεφτόμουν ότι αυτές τις ημέρες ήταν η γιορτή του John, του συνεργάτη μου. Όταν είμαι μαζί του, είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Μοιραζόμαστε την σιωπή, μοιραζόμαστε τον θόρυβο και γελάμε πολύ. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι και να στενοχωριέται πολύ. Θα ήθελα πάρα πολύ να τον πάρω μια αγκαλιά και να τον κοιτάξω και να τον μυρίσω και να του πω ότι τον αγαπάω πάρα πολύ και ότι μου έχει λείψει πάρα μα πάρα πολύ" είπε χαρακτηριστικά, λίγο μετά τα πλάνα που την έδειχναν να ανταλλάσει ένα φιλί με τον "μαχητή" Γιώργο Κατσαούνη.
"Αυτό που θα'θελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλον για το πόσα πράγματα θα κάνουμε και όσο μακριά κι αν είμαι, τον νιώθω. Θέλω να του πω να μην αγχώνεται διότι είμαι πολύ δυνατή και το ξέρει. Ξέρει τι έχω περάσει και ξέρει τι έχω ξεπεράσει στη ζωή μου. Μυριέλλα and John forever" πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένη.
John Lygnos: Οι σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν
Λίγο νωρίτερα, μιλώντας στην εκπομπή "Love it" του ΣΚΑΪ, ο μουσικός John Lygnos είπε: "Επειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις, δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό ξανά. Ήδη έκανα κάποιες δηλώσεις στο Hello και είπα ότι είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες. Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε".
Παράλληλα, όσον αφορά την αντίδραση των Διασήμων και το φλερτ της με τον παίκτη των Μαχητών σχολίασε: "Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου συμπαράσταση στη Μυριέλλα, καθώς γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν. Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω απ’ όλα και τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι. Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος".
Στο περιοδικό Hello είπε ακόμη: "Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα τη βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr