
Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor οι παίκτες έπρεπε στο αγώνισμα ασυλίας να τρέχουν σε εμπόδια, ενώ στη συνέχεια υπήρχε ένας στόχος με πλακίδια που έπρεπε να σπάσουν στοχεύοντας με μπαλάκια.
Την ώρα που η Καρολίνα έπαιζε εναντίον της Μαριαλένας, η κάμερα έπιασε την Άννα Μαρία Βέλλη να κρύβει κάτω από τον πάγκο της ομάδας της ένα από τα μπαλάκια των αντιπάλων προσπαθώντας να σαμποτάρει την προσπάθεια της Καρολίνας.
Το συγκεκριμένο πλάνο προβλήθηκε σήμερα στο Πρω1νό και σύμφωνα με το faysbook ενώ τα σχόλια για το ότι δεν ήταν fair play αυτή η κίνηση ήταν πολλά και στα social media. Βέβαια, οι τηλεθεατές σχολίασαν και την ανάρμοστη κίνηση του Τριαντάφυλλου όταν η ομάδα του πήρε τη νίκη.
Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός έδωσε τη δική του απάντηση για τους δυο παίκτες μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.
"Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για δύο στιγμιότυπα του χθεσινού αγώνα. 1. Η χειρονομία Τριαντάφυλλου είναι προϊόν μοντάζ (μαυρισμένο χέρι, ολόλευκη παλάμη, blur στα κάγκελα του πάγκου γύρω από την παλάμη κλπ) Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει μόνο σε φώτο και όχι σε βίντεο. 2. Η Άννα Μαρία Βέλλη ξαναπέταξε το μπαλάκι ΕΝΤΟΣ και όχι εκτός αγώνα.”, έγραψε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr