
Το τελευταίο θύμα στον κύκλο δολοφονιών που φαίνεται να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών της ελληνικής μαφίας ήταν ο γνωστός Έλληνας πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης. Οι δράστες τον σκότωσαν έξω από τον γυμναστικό σύλλογο "Αίολος" στη Βάρη, το πρωί της Δευτέρας.
Το γεγονός σόκαρε φίλους του αλλά και πρώην συμπαίκτες του στο ριάλιτι Survival Secret. Όλοι τους, μαζί και η πρώην σύντροφός του, εξέφρασαν τη λύπη τους μέσω των social media.
Η Πηγή Δεβετζή δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους, γράφοντας:
"Καλό ταξίδι Τασούλη. Ήσουν παλικάρι και πάντα μαχητής! Θα σε αγαπάμε για πάντα".

Ο Ηλίας Ντρούλιας αποχαιρέτησε τον Τάσο Μπερδέση δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους στην οποία φαίνεται και ο Γιώργος Μανίκας.

Η γνωστή ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου έγραψε στο Instagram: "Σήμερα έφυγε άδικα ένας καλός φίλος, ένα καλό παιδί. Θα είναι πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας. Καλό ταξίδι Τάσο".


Κώστας Σόμμερ: "Καλό ταξίδι Ψυχάρα"
Το δικό του "αντίο" θέλησε να πει και ο Κώστας Σόμμερ. "Καλό ταξίδι Ψυχάρα", έγραψε και ανέβασε μια φωτογραφία τους όπου είναι αγκαλιασμένοι.

Ο Γιώργος Μανίκας, ανέβασε σειρά βίντεο και φωτογραφιών, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως "όποτε ήθελα βοήθεια ήσουν εκεί".

"Γειά σου Τασούλη. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας", γράφει στο δικό της "αντίο" η Μαρία Ματσούκα, συμπληρώνοντας: "Εμείς ξέρουμε τι άνθρωπος ήσουν".


Με μια κοινή τους φωτογραφία στο Instragram αποχαιρετά και ο Βασίλειος Κωστέτσος τον 39χρονο πυγμάχο.

Η ανακοίνωση της πρώην συντρόφου του Μπερδέση Διονυσία Κουκίου
Σοκαρισμένη από τη δολοφονία του Τάσου Μπερδέση η πρώην σύντροφός του Διονυσία Κουκίου, σε ένδειξη πένθους, όπως ανακοίνωσε η ίδια στα social media, η επιχείρηση που διατηρεί στην Πάτρα σήμερα, ημέρα της κηδείας του πρώην πυγμάχου, θα παραμείνει κλειστή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr