Τα Φιλαράκια: Ποιο ντύσιμο παραμένει το πιο δημοφιλές 16 χρόνια μετά;

Δείτε ποιο ντύσιμο ενδιαφέρονται να αγοράσουν ακόμα οι φαν της σειράς, με τα email ενδιαφέροντος προς την ενδυματολόγο να φτάνουν μέχρι και σήμερα.

ta-filarakia-poio-ntusimo-paramenei-to-pio-dimofiles-16-xronia-meta
SHARE THIS
0
SHARES

Κατά τη διάρκεια των 10 ετών προβολής τους, τα Φιλαράκια μας χάρισαν πολλές στιγμές που αφορούσαν... τη μόδα (και εξακολουθούν να το κάνουν μέσα από τις επαναλήψεις τους).

Οπως τότε που ο Ρος αγόρασε ένα στενό δερμάτινο παντελόνι, το οποίο κόλλησε και δεν ανέβαινε με τίποτα... Ο,τι χειρότερο μπορούσε να πάθει κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού.

Ομως ποιο ήταν το ντύσιμο που προκάλεσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το κοινό σύμφωνα με την ενδυματολόγο της σειράς;

Οπως εξομολογείται η ενδυματολόγος της σειράς Debra McGuire μέχρι σήμερα λαμβάνει κάθε εβδομάδα email από ανθρώπους που την ρωτούν για τα φορέματα των παράνυμφων Ρέιτσελ και Φοίβη στον γάμο της Μόνικα με τον Τσάντλερ.

 

Τα συγκεκριμένα φορέματα δεν ήταν κάποιου επώνυμου σχεδιαστή, αλλά ενός απλού brand ρούχων.

Ακόμα και σήμερα, 16 χρόνια από τότε που το συγκεκριμένο επεισόδιο βγήκε στον αέρα, η McGuire λαμβάνει email που την ρωτούν για αυτά τα λουλουδιαστά φορέματα, τα οποία είναι διαχρονικά πολλά χρόνια μετά.

 

Ο λόγος που αυτά τα φορέματα είναι ακόμα διαχρονικά είναι το γεγονός ότι ήταν εφαρμοστά και η φόρμα τους ήταν παρόμοια με τις σημερινές, εξηγεί η ενδυματολόγος.

 

 

.

.

.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook