Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας παρουσιαστής με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της τηλεόρασης και σίγουρα θα καταφέρει να διαχειριστεί και αυτό το απρόοπτο που του συνέβη το πρωί της Τετάρτης στον "αέρα" του Πρωινού.
Στο ξεκίνημα της εκπομπής "Πρωινό", ο παρουσιαστής εμφανίστηκε με γυρισμένη την πλάτη στην κάμερα και έχοντας το μικρόφωνο ανοιχτό, ακούστηκε να λέει στους συνεργάτες του "παιδιά μην μιλάτε όλοι μαζί" και μετά ακούστηκαν τα "γαλλικά": "γ@@ω την π@τ@%#α μου".
Όταν συνειδητοποίησε ότι η φράση του ακούστηκε στον "αέρα", είπε: "Τι αέρα; Χωρίς σήμα βγήκαμε; Σήμα δεν έπαιξε ποτέ και με είχατε εκεί πίσω; Γιατί μου τα κάνετε αυτά;".
Πρόσφατα, ο Γιώργος Λιάγκας, έπαθε ξανά το ίδιο και δεν κατάλαβε ότι ήταν στον αέρα, μετά από διαφημιστικό διάλειμμα που είχε προγηθεί. Εκείνη την ώρα μιλούσε σε συνεργάτη του για τους ανθρώπους που κάνουν τηλεόραση και δεν έχουν καμία σχέση με το επάγγελμα. "Αυτά, Θράσο μου, τα λένε οι άσχετοι, να ξέρεις, που δεν ξέρουν από τηλεόραση, πέρασαν, είδαν φως και μπήκαν…" ήταν τα πρώτα λόγια που άκουσαν πριν από λίγες ημέρες, στις 21 Ιανουαρίου.
Και πρόσθεσε αφού κατάλαβε ότι ακούστηκε: "Α, ξεκινήσαμε! Τι γίνεται ρε παιδιά, κάθε μέρα ξεκινάμε και 2-3 λεπτά νωρίτερα. Εδώ είμαστε, στην αγαπημένη σας πρωινή τηλεοπτική συνήθεια εδώ και χρόνια και μέσα από την καρδιά μου πραγματικά σας ευχαριστώ".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr