X

Τα γενέθλια του κατάξανθου Νίκου Βασιλειάδη Κούρκουλου: Έγινε δυο ετών με birthday breakfast και τούρτα τρενάκι με πολλά ζώα

Ο κατάξανθος γιος της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση είχε γενέθλια - Το πρωινό και η υπέροχη τούρτα με τον αριθμό δύο, τρενάκι και πολλά ζώα. Όλα vegan φυσικά.

Γράφει: TheToc team

Στις 21 Μαρτίου ο γιος της Εριέττα Κούρκουλου έκλεισε τα 2 χρόνια ζωής και η γιορτή στο σπίτι του άρχισε από νωρίς. Ο Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος γεννήθηκε πριν από δύο χρόνια και έφερε μεγάλη χαρά στους γονείς του.

Την Πέμπτη, ο μικρός γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά του και το πάρτι ξεκίνησε από νωρίς με Birthday Breakfast. Αυτό είχαν κάνει και πέρυσι.

Η μητέρα του κατάξανθου Νίκου μας έδειξε το πρωινό που φυσικά ήταν vegan και την τούρτα με τον αριθμό 2.

Η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε ακόμα ένα κολάζ φωτογραφιών με τον γιο της και έναν φίλο του. Όπως παρατηρούμε ο μικρός Νίκος έχει υπέροχα μακριά ξανθά μαλλιά.

Πρόσφατα τον είχαμε δει με τη μητέρα του να αγκαλιάζει τρυφερά μια αγελάδα.

Διαβάστε Επίσης