Πριν από λίγες μέρες, ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, ο οποίος παρέδωσε τον θρόνο στον γιο του και έφυγε από τη χώρα μετά από την εμπλοκή του σε σκάνδαλα, είχε τα γενέθλιά του.

Στις 5 Ιανουαρίου γιόρτασε τα γενέθλια του στο σπίτι του στο Άμπου Ντάμπι και το ισπανικό περιοδικό ¡HOLA! βρέθηκε εκεί δημοσιεύοντας αποκλειστικές φωτογραφίες και λεπτομέρειες από την γιορτή του πρώην αρχηγού του κράτους της Ισπανίας.
Ο Χουάν Κάρλος γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 1938 στη Ρώμη και φέτος έκλεισε τα 86.
Όπως βλέπουμε στο εξώφυλλο του περιοδικού, ο τέως βασιλιάς που ζει αυτοεξόριστος στο Άμπου Ντάμπι, γιόρτασε τα γενέθλιά του έχοντας στο πλευρό του τις κόρες του και τα εγγόνια του. Ωστόσο, καμία αναφορά και καμία εμφάνιση δεν έκανε η σύζυγός του Σοφία, ο γιος του Φελίπε, η Λετίσια και οι κόρες τους.

Στο πλευρό του πατέρα τους βρέθηκαν οι κόρες του Ινφάντα Ελενα και Κριστίνα. Ο Χουάν Κάρλος έκοψε την τούρτα του που είχε royal επικάλυψη από ζαχαρόπαστα με το σπαθί τους.

Ακόμα εκεί ήταν τα εγγόνια του Βικτόρια Φεντερίκα και ο αδερφός της Φελίπε, που είναι παιδιά της Ελενας, οι οποίοι ζουν στο Άμπου Ντάμπι εδώ και λίγους μήνες.
Επίσης, στις φωτογραφίες είδαμε τα δύο από τα τέσσερα παιδιά της Ινφάντα Κριστίνα.

Μεγάλη απούσα η σύζυγός του βασίλισσα Σοφία, η οποία βρέθηκε στη χώρα μας για το μνημόσυνο του αδελφού της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, μαζί με την αδελφή της Ειρήνη.

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι από το 1962, ωστόσο οι σχέσεις τους δεν είναι οι καλύτερες τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των σκανδάλων στα οποία έχει εμπλακεί το όνομα του παραιτηθέντος πρώην βασιλιά.

Τα άγνωστα εγγόνια του τέως βασιλιά
Όπως είδαμε στις φωτογραφίες, στο πλευρό του βασιλιά βρέθηκαν τέσσερα εγγόνια του.
Η 23χρονη κόρη της πριγκίπισσας Έλενα, η μελαχρινή Βικτώρια, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Μαδρίτη, αλλά φημολογείται ότι θέλει να ασχοληθεί με τη βιομηχανία της μόδας. Η ίδια φέρεται να έχει μετακομίσει μαζί με τον 25χρονο αδερφό της, Φελίπε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να ζήσει με τον παππού του.

Όσο για τα παιδιά της πριγκίπισσας Κριστίνα, είναι αρκετά νεότερα σε ηλικία και έχουν τελειώσει το Διεθνές Σχολείο της Γενεύης στην Ελβετία.
Ο Πάμπλο που είδαμε στις φωτογραφίες στα γενέθλια του παππού του είναι 23 ετών και σπουδάζει στο πανεπιστήμιο.

Η μικρότερη κόρη της Κριστίνα, η Ιρένε είναι 18 ετών και συνομήλικη με την πριγκίπισσα Λεονόρ, ενώ της μοιάζει πολύ και εμφανισιακά αφού είναι ξανθιά με γαλανά μάτια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr