
Σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου έκαναν πρεμιέρα οι περισσότερες πρωινές εκπομπές και φυσικά οι παρουσιάστριες έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις.
Το λευκό είναι μια απόχρωση που επιλέγουν συνήθως οι παρουσιάστριες στην πρεμιέρα τους. Και αυτό έκαναν τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και η Κατερίνα Καινούργιου.
Για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Buongiorno στο Mega η Φαίη Σκορδά φόρεσε ένα λευκό μίνι φόρεμα το οποίο συνδύασε με μαύρες coutry boots. Το κοντό μαλλί της ήταν χτενισμένο ανάλαφρα και η ίδια φάνηκε να το διασκεδάζει πολύ.

Είπε η Σκορδά ανοίγοντας την εκπομπή:
"Καλημέρα mega καλημέρα σε όλη την Ελλάδα. Καλή εβδομάδα, καλή τηλεοπτική σεζόν. Θέλω να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά. Μου λείψατε πολύ. Ξανά λέω καλημέρα από το κανάλι που ξεκίνησε το πρωινό και είμαι πολύ χαρούμενη. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ... Ξέρετε αυτές τις ημέρες τις πρεμιέρα είναι λίγο ιδιαίτερες για εμένα. Από το άγχος εννοώ. Έχουμε πολλά να πούμε. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του σταθμού, τον κ. Μαρινάκη. Όλα τα στελέχη ήταν δίπλα μου γιατί με βοήθησαν να βρω ξανά το πρωινό, το πρωινό μου στο MEGA".

Στα λευκά και με αρκετά συντηρητική εμφάνιση έκανε πρεμιέρα η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Super Κατερίνα" επέλεξε ένα εντυπωσιακό και chic σύνολο με cropped τοπ και κλος midi φούστα. Το συνδύασε με λεοπάρ ογκώδη mules.


Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να πει λίγα λόγια μέσα από την καρδιά της: "Μαζί μοιραζόμαστε τα πάντα,. Τα όμορφα, τα δύσκολα. Είμαστε 4 χρόνια μαζί εδώ στο σπίτι μας τον Αlpha. Φέτος αποφάσισα να απαλλαγώ από οποιαδήποτε τοξικότητα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Είχα ένα υπέροχο καλοκαίρι. Kαι ξεκινάω τη σεζόν με πολύ καλή διάθεση".
Τη διαφορά έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Ηappy Day στον Αlpha για την πρώτη εκπομπή της νέα σεζόν, επέλεξε ένα μίνι strapless κόκκινο φόρεμα, με 3D floral detail στο μπούστο που είναι μεγάλη τάση και ψηλοτάκουνα κόκκινα πέδιλα.


"Μια γλυκιά καλημέρα που μας έλειψε, που περιμένουμε τόσες μέρες να έρθουμε στο πόστο μας, να την πούμε αυτή την καλημέρα, να πιούμε τον καφέ μας. Για μας, αυτό που κάνουμε είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας πια, μας λείπει. Γυρίσαμε από το καλοκαίρι και περιμέναμε να τα πούμε γιατί αυτό που έχουμε χτίσει είναι κάτι που δε μπορούμε να αποχωριστούμε. Πως γίνεται μετά από 11 χρόνια να υπάρχει μια γλυκιά αγωνία; Ένα άγχος; Ένα καρδιοχτύπι;.. Σας αγαπάμε, σας ευχαριστούμε και έχουμε βάλει τα δυνατά μας και φέτος να έχουμε μια χρονιά συγκλονιστική" ήταν τα πρώτα της λόγια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr