Τα παιδιά του Βαρδή μοιράζουν φαγητό στους άστεγους

Σχεδόν 2 εβδομάδες μετά τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή και τα παιδιά του, Γιάννης και Καλλιστώ κάνουν πραγματικότητα την επιθυμία του και συνεχίζουν το έργο του.

ta-paidia-tou-bardi-moirazoun-fagito-stous-astegous
|
SHARE THIS
0
SHARES

Την επιθυμία του πατέρα τους κάνουν πράξη τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή, Γιάννης και Καλλιστώ. Ο μουσικοσυνθέτης είχε εκφράσει την επιθυμία-εντολή να βοηθηθούν άστεγοι και έχοντες ανάγκη άνθρωποι. Αυτό το όχι μόνο από την οικογένειά του, αλλά και από τους φίλους του που θα πήγαιναν να του πουν το τελευταίο «αντίο», αφού ήθελε τα χρήματα των στεφανιών να δοθούν στην Κοινωνική Κουζίνα «'Αλλος Άνθρωπος» για να σιτιστούν άποροι, καθώς και σε άλλες οργανώσεις που έχουν τέτοιου είδους έργο ως αντικείμενο .

Ο Αντώνης Βαρδής και η σύντροφός του Φιλοθέη , συνήθιζαν -χωρίς ποτέ να το μοιράζονται δημόσια- να πηγαίνουν τα βράδια στην Ομόνοια και τις γύρω περιοχές και να δίνουν φαγητό και ρούχα στους άστεγους. Το ίδιο ακριβώς έκανε χθες το βράδυ ο Γιάννης και η Καλλιστώ Βαρδή.

Έχοντας τελειώσει το μοίρασμα ο Γιάννης Βαρδής ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μια selfie φωτογραφία με την αδελφή του και έγραψε: «Αδελφάκια. Κέντρο 1.30. Φαγητάκι για τους άστεγους. Ό,τι ήθελε ο Αντωνάκης μας!!!».

Η ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή
Η ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook