
Η Αντέλ κερδίσε τα τρία κορυφαία βραβεία Grammy, για το άλμπουμ, την ηχογράφηση και το τραγούδι, επικρατώντας αιφνιδιαστικά έναντι της Μπιγιονσέ. Η Αντέλ κέρδισε και τα πέντε βραβεία για τα οποία είχε προκριθεί, μεταξύ αυτών για το άλμπουμ της “25” αλλά και για το τραγούδι της, “Hello.”
Από την πλευρά της, η Μπεγιονσέ, που ήταν υποψήφια για εννέα βραβεύσεις για το άλμπουμ της “Lemonade” κέρδισε μόλις δύο βραβεία.





Τα βραβεία στον David Bowie
Τέσσερα βραβεία Grammy απονεμήθηκαν μετά θάνατον στον David Bowie για το τελευταίο του άλμπουμ "Blackstar". Ο Bowie κέρδισε τέσσερα από τα βραβεία - τα οποία δεν είχε κερδίσει ποτέ για τραγούδι ή άλμπουμ του ενώ βρισκόταν εν ζωή (του απονεμήθηκε Grammy για το σύνολο του έργου του το 2006 και για βίντεο το 1985)- για το άλμπουμ "Blackstar", το οποίο κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν τον θάνατό του από καρκίνο τον Ιανουάριο του 2016. Τα βραβεία του τα παρέλαβε εκ μέρους του ο Ντόνι Μακάσλιν, μέλος του συγκροτήματός του, ο οποίος χαιρέτισε τον Bowie ως “καλλιτεχνική ιδιοφυΐα και τύπο με απίστευτο χιούμορ”.
Φόρος τιμής στον Prince και τον George Michael
Μπορεί να έφυγαν από τη ζωή μέσα στο 2016 αλλά κανείς δεν τους ξεχνά και φυσικά η κληρονομιά που έχουν αφήσει στην παγκόσμια μουσική σκηνή είναι τεράστια. Ο Prince και ο George MIchael τιμήθηκαν στα χθεσινά Grammy's. Ο Brunno Mars και η μπάντα του εμφανίστηκαν ντυμένοι με έμπνευση από τον Prince και ξεσήκωσαν τους πάντες!
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr