Τα προσωπικά προβλήματα του Μουρούτσου εμποδίζουν την επανασύνδεση;

Αγαπιούνται νκαι είναι ακόμα ερωτευμένοι.

ta-proswpika-problimata-tou-mouroutsou-empodizoun-tin-epanasundesi
SHARE THIS
0
SHARES


Η είδηση του χωρισμού της Λάουρας Νάργες και του Μιχάλη Μουρούτσου έσκασε σαν βόμβα πριν από λίγους μήνες. Ο έρωτάς τους ήταν πολύ δυνατός και οι δύο τον «διαφήμιζαν» με αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που αναφέρονται στη Real News το ζευγάρι κάνει προσπάθειες να τα ξαναβρεί. 
«Η Λάουρα και ο Μιχάλης αγαπιούνται πολύ. Μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν από τον χωρισμό δεν είχαν πάψει να νιώθουν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον. Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, υπήρχαν κάποιοι εξωγενείς παράγοντες που προκαλούσαν συνεχείς διαφωνίες και δημι ουργούσαν πολύ αρνητικές συνθήκες ανάμεσά τους», δήλωσε κοινός φίλος του ζευγαριού. Το ζευγάρι προσπαθεί να γίνει επανασύνδεση γιατί και οι δυο τους νιώθουν έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.
«Ο Μιχάλης δεν μπορεί να απαλλαγεί από υπαρκτά προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζει πριν ακόμα γνωρίσει τη Λάουρα. Και δεν είναι μόνο το διαζύγιο που εκκρεμεί με την πρώην σύζυγό του, Αναστασία Περράκη, αλλά και κάποια άλλα θέματα που δεν του επιτρέπουν, τουλάχιστον προς το παρόν, να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή», αναφέρει η ίδια πηγή.
 

ΦΩΤΟ: NDP

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook