Τα ραντεβού της Αντζελίνα Τζολί στη μετά-Πιτ εποχή

Τι αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του US Weekly για το πως η αμερικανίδα σούπερ - σταρ και μητέρα 6 παιδιών συνεχίζει τη ζωή της μετά το διαζύγιο.

ta-rantebou-tis-antzelina-tzoli-sti-meta-pit-epoxi
SHARE THIS
0
SHARES

Η Αντζελίνα Τζολί φαίνεται πως προχωρά τη ζωή της... Η 44χρονη ηθοποιός βρέθηκε «κάνοντας διάφορα ραντεβού», σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο US Weekly - με το συμπλήρωμα, ωστόσο, πως «τίποτα σοβαρό» δεν ...άνθισε για την Τζολί στα προσωπικά της ζητήματα. Προς το παρόν, ωστόσο...

Το να γνωρίσει κάποιο νέο άνθρωπο δεν είναι η κύρια προτεραιότητά της, αναφέρουν οι ίδιες πηγές. «Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να εστιάσει στα παιδιά, τη δουλειά της και να ξεκαθαρίσει ένα δύσκολο διαζύγιο».

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αντζελίνα Τζολί κι ο πρώην σύζυγός της, Μπραντ Πιτ, ανακοίνωσαν το χωρισμό τους το 2016 μετά από δυο χρόνια γάμου και πέραν της μιας δεκαετίας ως συναιτέροι και γονείς. Παρ' όλα αυτά κατάφεραν να φθάσουν σ' ένα συμφωνητικό επιμέλειας των 6 παιδιών τους.

 

 Και παρ' ότι το Us Weekly ανέφερε ότι θα επιστρέψει κανονικά στα ... ραντεβού της χωρίς αμφιβολία όταν το διαζύγιό της οριστικοποιηθεί, μια άλλη πηγή ανέφερε πρόσφατα ότι η ηθοποιός «δεν πρόκειται να παντρευτεί ξανά». Η ίδια πηγή συμπλήρωσε: «΄Ενιωσε ότι ο Μπραντ την πίεσε για γάμο, κι αυτό ήταν κάτι που ποτέ δεν ήθελε να κάνει».

Σίγουρα μοιάζει ότι η Αντζελίνα Τζολί βρίσκει όλη τη δύναμη που χρειάζεται για να προχωρήσει μπροστά, αναφέρει το δημοσίευμα...

 

 

Φωτο: EPA

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook