Τα συνθηματικά των Ομπάμα όταν ήθελαν να μείνουν μόνοι στον Λευκό Οίκο

Το να είναι κανείς Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν είναι εύκολη υπόθεση και όχι μόνο για τους λόγους που φαντάζεστε.

ta-sunthimatika-twn-ompama-otan-ithelan-na-meinoun-monoi-ston-leuko-oiko
SHARE THIS
0
SHARES

Το να είναι κανείς Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν είναι εύκολη υπόθεση και όχι μόνο για τους λόγους που φαντάζεστε. Ο πλανητάρχης διαχειρίζεται το μέλλον του πλανήτη, κάνει συνεχώς ταξίδια, παίρνει κρίσιμες αποφάσεις, ενώ κάθε του κίνηση παρακολουθείται από τους άνδρες των μυστικών υπηρεσιών, οι οποίοι φροντίζουν για την ασφάλεια τόσο του ίδιου όσο και των μελών της οικογενείας του.

Αλλά είναι δύσκολη υπόθεση για έναν ακόμα λόγο: Γιατί δεν μπορεί να έχει προσωπικό χρόνο με τη γυναίκα του όποτε θέλει.

 

Με τόσους άνδρες να σε ακολουθούν σε κάθε βήμα, η ιδιωτικότητα είναι μια τεράστια πολυτέλεια. Στην περίπτωση όμως του Ομπάμα και της συζύγου του, οι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών είχαν βγάλει κωδικοποιημένες ονομασίες για αυτές τις περιπτώσεις, για να μπορούν να συνεννοούνται χωρίς να εκτίθενται.

 

Όπως αναφέρει η Mirror, ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν ο «αποστάτης» και η Μισέλ η «αναγέννηση» ενώ ο προσωπικός τους χρόνος ήταν το «πρόβλημα της Βοσνίας».

Οπότε όταν ο Μπαράκ ήθελε να μείνει μόνος με τη γυναίκα του οι πράκτορες μετέδιδαν πως «Ο Αποστάτης δεν είναι διαθέσιμος. Συζητά το πρόβλημα της Βοσνίας με την Αναγέννηση».

 

Ακόμα δεν είναι γνωστό αν ο Τραμπ θα αλλάξει τις ονομασίες αυτές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook