Ο πρίγκιπας Χάρι έκλεισε για πάντα την πόρτα του παλατιού πίσω του μετά και την προβολή του δεύτερου μέρους του ντοκιμαντέρ του Netflix "Harry & Meghan".
Μεταξύ άλλων, ο Χάρι υποστήριξε ότι η Μέγκαν Μαρκλ απέβαλε εξαιτίας του ρεπορτάζ της Daily Mail για τη σχέση της με τον πατέρα της, μετά από διαρροές που έκανε το παλάτι υποκινώντας τα αρνητικά δημοσιεύματα, επειδή "φοβήθηκε" τη Μέγκαν που θα γινόταν σούπερ σταρ και θα επισκίαζε όλα τα μέλη του παλατιού.
Στα νέα πυρά τους ισχυρίστηκαν ακόμα ότι ο Γουίλιαμ, η Κέιτ και ο Κάρολος ζήλευαν τη δημοτικότητά τους και δεν τους άρεσε που "έκλεβαν τα φώτα της δημοσιότητας".

Ο δούκας του Σάσεξ, μάλιστα, έκανε αρκετές συγκρίσεις μεταξύ της Μέγκαν και της μητέρας του, υποστηρίζοντας ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα αναγκάστηκε να φύγει από το Μπάκιγχαμ για τους ίδιους λόγους."Εγώ και η Μέγκαν ήμασταν καλύτεροι από τον Κάρολο, την Κέιτ και τον Γουίλιαμ", λέει συγκεκριμένα ο Χάρι.

Πανικοβλήθηκε το παλάτι μετά την πρώτη περιοδεία τους
Στο τέταρτο επεισόδιο, ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίστηκε ότι η πρώτη τους περιοδεία στην Αυστραλία τον Οκτώβριο του 2018, οπότε και αποκαλύφθηκε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν, πανικόβαλε το παλάτι.
"Όταν κάποιος κλέβει στη συνέχεια τα φώτα της δημοσιότητας ή κάνει τη δουλειά καλύτερα από το άτομο που γεννήθηκε για να το κάνει, αυτό αναστατώνει τους ανθρώπους και χαλάει την ισορροπία".

Ακόμα, ο Χάρι έκανε μετωπική επίθεση στον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, αναφέροντας ότι άρχισε να του ουρλιάζει και να του φωνάζει, κατά τη διάρκεια συνάντησης στις 13 Ιανουαρίου στο Sandringham, για να συζητήσουν τα σχέδια του ζευγαριού να μετακομίσουν στην Αμερική.

Ενώ στα τελευταία επεισόδια της σειράς του Netflix, o Χάρι λέει ότι "παίρνει την εκδίκησή του" από τον πατέρα του Κάρολο και τον αδερφό του, Γουίλιαμ.

"Τα ταμπλόιντ ευθύνονται για την αποβολή της Μέγκαν"
"Πιστεύω ότι η σύζυγός μου υπέστη αποβολή εξαιτίας αυτού που έκανε η Daily Mail. Παρακολούθησα όλο το θέμα. Τώρα ξέρουμε απόλυτα ότι η αποβολή προκλήθηκε από αυτό, λαμβάνοντας υπόψη το άγχος, την έλλειψη ύπνου και τη χρονική στιγμή της εγκυμοσύνης", αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Χάρι.

Θυμίζουμε ότι η Μέγκαν μήνυσε τον νυν εκδότη της Daily Mail, την Associated Newspapers Limited (ANL), και κέρδισε το 2021, αφού η Mail On Sunday δημοσίευσε τμήματα της "προσωπικής και ιδιωτικής" επιστολής προς τον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ. Η δούκισσα του Σάσεξ δήλωσε ότι η βασίλισσα της είπε να γράψει μια επιστολή στον εν διαστάσει πατέρα της, η οποία στη συνέχεια διέρρευσε στον Τύπο.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Independent, στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς "Harry & Meghan", η δούκισσα δήλωσε ότι απευθύνθηκε σε ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας για συμβουλές, αφού ο πατέρας της άρχισε να τους επικρίνει στα ΜΜΕ.

"Ήμουν ξένο σώμα στο παλάτι"
Η Μέγκαν θυμάται, μεταξύ άλλων, ότι άκουσε μια ιδιωτική γραμματέα να λέει:
"Είναι σαν αυτό το ψάρι που κολυμπάει τέλεια, και μετά μια μέρα μπαίνει αυτός ο ξένος οργανισμός, και μετά όλο το πράγμα λέει "τι είναι αυτό; Τι κάνει εδώ; Δεν φαίνεται σαν εμάς, δεν κινείται όπως εμείς, δεν μας αρέσει, πάρτε το από πάνω μας".
Το πέμπτο επεισόδιο της σειράς του Netflix ξεκινάει με τη Μέγκαν Μαρκλ να λέει πως έκανε ό,τι μπορούσε για να κάνει τη βασιλική οικογένεια περήφανη και να… γίνει μία από αυτούς, ενώ προβάλλονταν πλάνα από τη συνοδεία της στο Sandringham για τα Χριστούγεννα του 2018.

"Και μετά έσκασε η φούσκα", λέει.
Με τους αρνητικούς τίτλους των ταμπλόιντ να γεμίζουν την οθόνη, ο Χάρι λέει στη συνέχεια: "Ήταν ήδη ξεκάθαρο στα μέσα ενημέρωσης ότι το παλάτι δεν θα την προστάτευε. Μόλις συνέβη αυτό, οι πύλες άνοιξαν". Στη συνέχεια η Mέγκαν εξήγησε "Και συνειδητοποίησα ότι δεν με πετούσαν απλώς στους λύκους, αλλά με ταΐζαν στους λύκους"!

Η σειρά των Σάσεξ, μέρος της συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων λιρών με το Netflix – έγινε το ντοκιμαντέρ με τις περισσότερες προβολές την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας, κάνοντας το ντεμπούτο του με 81,55 εκατομμύρια ώρες προβολής.
Το πρώτο μέρος ήταν ήταν κατά βάση αφιερωμένο στη γνωριμία και το ειδύλλιο του ζευγαριού, αλλά πολλοί δυσαρεστήθηκαν με την επίθεση του ζεύγους στη βασιλική οικογένεια, με κάποιους να λένε ότι φαινόταν σαν να θέλει το ζευγάρι να "ρίξει τη μοναρχία". Τους ισχυρισμούς που ακούστηκαν απέρριψαν γρήγορα οι βασιλικοί ειδικοί ως "ανοησίες", ενώ ένας σχολιαστής είπε ότι η σειρά ήταν ξεκάθαρα μια "μορφή εκδίκησης".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr