Ταξίδι Μαυρίδη στην Ιταλία χωρίς τη Νικολέτα- Σύννεφα στη σχέση τους;

Διακοπές χωρίς τη σύντροφό του υποχρεώθηκε να κάνει ο Γιώργος Μαυρίδης. Τι λένε οι δικοί τους άνθρωποι.

taksidi-mauridi-stin-italia-xwris-ti-nikoleta--sunnefa-sti-sxesi-tous
SHARE THIS
0
SHARES

Ο κεραυνοβόλος και μεγάλος έρωτάς τους έχει γίνει θέμα συζήτησης. Ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από το περασμένο καλοκαίρι η Νικολέττα Ράλλη και ο Γιώργος Μαυρίδης, φαίνεται σύμφωνα με δημοσίευμα του RealLife, να αντιμετωπίζουν τα πρώτα προβλήματα στη σχέση τους.

 

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το δημοσίευμα, οι δυο τους έχουν παραδεχτεί στο περιβάλλον τους πως βρίσκουν δυσκολία στο να ρυθμίζουν το πρόγραμμά τους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, έτσι ώστε να μπορούν να συναντιούνται και να περνάνε χρόνο μαζί.  

Τους πρώτους μήνες το Αθήνα-Θεσσαλονίκη ήταν ένα παιχνίδι. Τώρα πια αυτή η απόσταση τούς δυσκολεύει περισσότερο από όσο περίμεναν.  Μάλιστα, το ζευγάρι δεν δείχνει ακόμα διάθεση να συγκατοικήσει, αφού οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες τούς υποχρεώνουν να ζουν εκείνη στην Αθήνα και εκείνος στη Θεσσαλονίκη.

Τα Χριστούγεννα ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε ένα ταξίδι αναψυχής για μερικές ημέρες στην Ιταλία χωρίς την  αγαπημένη του μαζί.  Η Νικολέττα έμεινε στην Αθήνα, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της την κράτησαν εδώ.  

Από την άλλη δεν  κρύβεται ότι ο έρωτάς τους δεν έχει καμφθεί, αφού δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι και οι δικοί τους  άνθρωποι λένε πως ταιριάζουν πολύ.

 

φωτο: ANT1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook