Τάνια Τρύπη-Κ.Καζάκος: Ξανά μαζί 12 χρόνια μετά από το διαζύγιο

Η τένχη ενώνει τους ανθρώπους που αν κι αγαπήθηκαν πολύ πήραν, τελικά, διαζύγιο.

tania-trupi-kkazakos-ksana-mazi-12-xronia-meta-apo-to-diazugio
SHARE THIS
0
SHARES

Ήταν 1997 όταν στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου ανέβηκε η παράσταση «Βίρα τις άγκυρες», σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Εκεί, ο Κωνσταντίνος Καζάκος είδε την Τάνια Τρύπη και την ερωτεύτηκε. Ο έρωτας έγινε μεγάλος και ήρθε ο γάμος τους το 1999.  Το ζευγάρι αφού απέκτησε μία κόρη, την Τζένη,  χώρισε το 2007.

Δύο χρόνια μετά ο Κωνσταντίνος Καζάκος παντρεύτηκε με τη στιλίστρια Ιωάννα Μαρτζούκου και απέκτησαν έναν γιο, τον Ιάσονα.

Ο Κωνσταντίνος και η Τάνια, 12 χρόνια μετά από τον χωρισμό τους ήρθαν ξανά κοντά λόγω της υποκριτικής. Το πρώην ζευγάρι κρατάει δύο από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της νεας σειράς του Μανούσου Μανουσάκη «Κόκκινο ποτάμι», την καινούρια μεγάλη παραγωγή του Open.

 

Η σειρά αφορά την γενοκτονία των Ποντίων και οι δύο τους μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τη συνεργασία τους.

«Κάνω τον Μιχάλη Νικολαΐδη, έναν μεγαλογιατρό τότε, Έλληνα που ήταν ο γιατρός του Σουλτάνου. Μια χαρά είναι η συνεργασία μας. Συνάδελφοι είμαστε και οι δύο, έτυχε να συναντηθούμε τώρα μετά από 12 χρόνια, όλα μια χαρά», είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

«Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα καταρχάς επαγγελματικά έτσι; Δεν το συζυτώ. Η συνεργασία μας με κάνει να νιώθω ωραία και οικεία», είπε με τη σειρά της η τάνια Τρύπη.

Φωτογραφιίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook