Στην κάμερα του Mega για λογαριασμό της εκπομπής "Χαμογέλα και Πάλι” μίλησε ο έμπειρος και σπουδαίος ηθοποιός Τάσος Κωστής. Ο εκ των πρωταγωνιστών της πετυχημένης σειράς της ΕΡΤ "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” μίλησε μεταξύ άλλων για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο και την τηλεόραση, αλλά και ειδικότερα για τους Γιώργο Κιμούλη και Πέτρο Φιλιππίδη.
"Ξαφνικά τι κάνουμε; Έλεος… Ξαφνικά είμαστε όλοι άγιοι; Σηκώνουμε την πέτρα και βαράμε; Για να προσέχουμε λιγάκι, έχουμε μία ευκολία να μιλάμε, λέμε "αυτός κάνει εκείνο, μη μιλάς, μην κάνεις". Εσύ δεν έχεις νεύρα; Όταν σε πειράζουν δεν έχεις εκείνο; Δεν έχεις το άλλο; Τι είσαστε δηλαδή; Όλο Παναγίες είσαστε;” ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια υποστήριξε: "Έχουμε γίνει ένα πράγμα και όλο βαράμε, βαράμε, βαράμε. Ποιος είσαι και βαράς συνέχεια; Λιγάκι να σκεφτόμαστε, γιατί καταστρέφουμε τον εαυτό μας. Γιατί λες "είμαστε όλοι έτσι". Δεν είμαστε φίλε. Εσύ είσαι που μιλάς συνέχεια και κατηγορείς. Όταν κατηγορείς να προσέχεις γιατί μετά θα ξανάρθει σε σένα”.
Για την θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη ανέφερε: "Τι έχει κάνει ο Γιώργος Κιμούλης για να μην μπορεί να δουλέψει; Πως θα ζήσει; Με την ίδια άποψη ένας φυλακισμένος που εκτίει την ποινή του τότε δεν πρέπει να ξαναδουλέψει ποτέ στη ζωή του. Ο Γιώργος Κιμούλης λένε ότι είχε κακή συμπεριφορά. Ε και; Ποιος δεν έχει; Απαντήστε λιγάκι την ώρα της συμπεριφοράς. Μην περιμένετε μετά να μιλήσετε, αφήνετε να κακοφορμίζει η πληγή, έχει κάνει γάγγραινα και λέτε τώρα θα μιλήσουμε. Πριν κάνουμε αυτό”.
Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, δήλωσε πως δεν είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, καθώς είχε θέσει τους όρους του: "Δεν τα ανέχομαι αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να τα ανέχομαι και μετά να πω "α, μου τα κάνανε αυτά". Την ώρα που στα έκανε γιατί δεν αντιδράς; Γιατί δεν αντιδράς εκείνη την στιγμή που είσαι και νέος; Δεν φεύγω ποτέ από δουλειά, το θεωρώ δειλία”.
Ανέφερε δε για το αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη: "Εάν αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα είναι αθώος; Θα είναι για πάντα κατηγορούμενος; Γιατί να μην συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη; Τι έχει κάνει; Το Κρατικό Θέατρο έδιωξε τον Κιμούλη μετά από καταγγελίες, αλλά δεν σκέφτηκαν ότι υπάρχουν συμβόλαια. Στην τελική, στη δική μας δουλειά κριτήριο είναι ο κόσμος”.