Ξέσπασε για τον ντόρο που έχουν προκαλέσει τα σχόλια του γιου της για κοπέλα με παραπανίσια κιλά, η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό.
Η μητέρα του μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "T-Live" στον Alpha και είπε πως "το προφίλ του Τάσου στα social media είναι η δουλειά του. Κάπου όμως μπέρδεψε το προφίλ της δουλειά του με τα προσωπικά του. Εκεί θα έπρεπε να δείχνει μόνο όσα κάνει στη δουλειά του και να έχει ένα άλλο προφίλ, με 50 ή 100 φίλους, όπου να κάνει ό,τι θέλει. Αν και δεν τον άκουσα καλά, τον μάλωσα για το βίντεο που ανέβασε και του είπα αμέσως να ζητήσει συγγνώμη".
Για την κατάσταση της υγείας του γιου της είπε: "Πήγα σήμερα και τον είδα στο νοσοκομείο, είναι πολύ καλύτερα, πιο ήρεμος. Οι γιατροί με καθησύχασαν. Βέβαια δεν έχει περάσει ακόμα τον κίνδυνο. Ήπιε 50 χάπια και υπάρχει ένας κίνδυνος να έχει πρόβλημα στο συκώτι, το νεφρό και το στομάχι του. Γι’ αυτό του είπαν να καθίσει μέσα για όσο χρειαστεί. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ψυχολογικό πρόβλημα, μου είπαν επίσης. Είναι πολύ έξυπνο παιδί, των άκρων και πολύ παρορμητικός. Θα τον κρατήσουν λίγο ακόμα".
"Μου στέλνουν πάρα πολύ άσχημα μηνύματα. Ξέρετε τι είναι σε μια μάνα να λένε "θα αποτελειώσουμε τον γιο σου"; Ντροπή! Ζητάω συγγνώμη από την κοπέλα, χίλια συγνώμη. Θα της ζητήσει και ο Τάσος όταν θα έρθει η ώρα. Θέλω πραγματικά να τη γνωρίσω".
"Δεν θα το κάνω επειδή μου το ζητάνε οι άλλοι. Θα το κάνω όταν θέλω εγώ, μαμά και όταν πρέπει, μου είπε ο Τάσος. Επειδή είναι και εγωιστής αλλά είναι πολύ καλό παιδί" συμπλήρωσε η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr