Σταδιακά τα μέλη της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αναχωρούν για τους τόπους διαμονής τους μετά την ολοκλήρωση του 40ήμερου μνημοσύνου και της αποκάλυψης του τάφου στο Τατόι.
Η Μαρί Σαντάλ μαζί με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της που ήρθαν στην Ελλάδα για το μνημόσυνο του παππού τους αναχώρησαν χθες Δευτέρα, ενώ ο Παύλος έμεινε λίγο περισσότερο.
Ακόμα, αναχώρησαν για την Ισπανία οι αδελφές του Σοφία και Ειρήνη και οι ανιψιές του.
Για τα Κανάρια Νησιά έφυγε η κορη του Αλεξία, η οποία αυτή τη φορά ταξίδεψε μόνη της, χωρίς τον σύζυγο και τα παιδιά της.
Επίσης, η Θεοδώρα μαζί με τον δικηγόρο αρραβωνιαστικό της έφυγε για Λος Άντζελες.
Ο Φίλιππος και η Νίνα Φλορ ταξιδεύουν στο Λονδίνο όπου ζουν σε ένα υπέροχο σπίτι, όταν δεν ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.
Ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί που μένουν πίσω, δηλαδή ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ, τα μόνα μέλη της οικογένειας του τέως που αποφάσισαν να ζήσουν μόνιμα στην Ελλάδα.
Το ζευγάρι ζει στη χώρα μας τα τελευταία 10 χρόνια όπως και η Άννα Μαρία, η οποία δεν σκέφτεται να φύγει από την Ελλάδα μετά τον θάνατο του συζύγου της.
Μπλάτνικ και Νικόλαος ζουν στα βόρεια προάστια της Αθήνας, ενώ κυκλοφορούν πολύ συχνά στο κέντρο.
Η πρωινή εμφάνιση της Μπλάτνικ με casual look και οι θεϊκές μπότες
Την Δευτέρα, η Τατιάνα Μπλάτνικ μαζί με τον σύζυγό της Νικόλαο βρέθηκαν στην Αθήνα για να αποχαιρετήσουν συγγενείς που αποχωρούσαν για τα μέρη διαμονής τους.
Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Ο Νικόλαος φορούσε μαύρο κοστούμι με λευκό ανοιχτό πουκάμισο, ενώ η Μπλάτνικ έκανε μια πολύ μοδάτη casual εμφάνιση.
Η νύφη του τέως δημιούργησε ένα απίθανο πρωινό look με skinny τζιν παντελόνι και μαύρο σακάκι, που συνδύασε με γαλάζιο πουκάμισο. Όπως οι statement μπότες ήταν αυτές που έκαναν τη διαφορά.
Η ψηλόλιγνη Μπλάτνικ επέλεξε ένα ζευγάρι μαύρες μπότες που ήταν φλατ με κρόσια και αναδείκνυαν τα λεπτά και ψηλά πόδια της.
Η Μπλάτνικ είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής και γυμνάζεται διαρκώς.
Για ένα casual look έπιασε τα μαλλιά της σε χαλαρό μπαλετικό κότσο και πρόσθεσε ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου.