X

Τατιάνα Μπλάτνικ - Άννα Μαρία - Νικόλαος Γλύξμπουργκ: Η σπάνια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Τατιάνας Μπλάτνικ με Chanel look και ελάχιστο μακιγιάζ μαζί με τον σύζυγό της και την πεθερά της.

Γράφει: TheToc team
NDP

Πριν από λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Τατιάνα Μπλάτνικ, τον σύζυγό της Νικόλαο Γλύξμπουργκ και την πεθερά της Αννα Μαρία στο κέντρο της Αθήνας.

Οι τρεις τους εμφανίστηκαν με επίσημο ένδυμα, με τις δύο κυρίες να φορούν ταγιέρ και τον Νικόλαο με το σκούρο κοστούμι του.

Μετά την πώληση της βίλας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι πωλήθηκε σε βούλγαρο μεγιστάνα και μάλιστα σε πολύ υψηλή τιμή, ο ίδιος με τη σύζυγό του λέγεται πως έχουν μετακομίσει στο Κολωνάκι, εξαιτίας και των προβλημάτων υγείας του τέως.

Διαβάστε Επίσης

Οπότε μάλλον θα βλέπουμε συχνά την Άννα Μαρία, η οποία θα έχει την ευκαιρία να περνάει περισσότερο χρόνο με τον γιο της Νικόλαο και την νύφη της Τατιάνα, οι οποίοι είναι και οι μόνοι που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Βόρεια Προάστια.

Η 75χρονη ήταν ντυμένη στα μαύρα, με ταγιέρ, πέρλες στο λαιμό και μια εντυπωσιακή καρφίτσα σε σχέδιο πεταλούδας.

Όλοι μαζί έκαναν βόλτα στα μαγαζιά, και φυσικά ξεχώρισε η Μπλάτνικ με την απίστευτη σιλουέτα της και το κομψό της ντύσιμο.

Η 41χρονη κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ και της Γερμανίδας αριστοκράτισσας Μαρί Μπίερλαϊν που γεννήθηκε στη Βενεζουέλα, φόρεσε ένα κομψό ταγιέρ με μίνι φούστα, με μαύρο οπάκ καλσόν και μαύρες γόβες, ενώ κράτησε μια ασημί τσάντα Chanel.

Με ελάχιστο και διακριτικό μακιγιάζ, η Μπλάτνικ έκανε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ακόμα, η Μπλάτνικ δημοσίευσε και μια σέλφι με την πεθερά της από την ίδια έξοδο.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Με εντυπωσιακό look και τον αδερφό της για φαγητό στην Αθήνα

Λίγες μέρες νωρίτερα, η Τατιάνα Μπλάτνικ μας έδειξε τον αδερφό της, Μπόρις Μπλάτνικ ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα.

Ο Μπόρις και η Τατιάνα Μπλάτνικ, η οποία είναι πολύ δεμένη μαζί του βγήκαν για μεσημεριανό γεύμα.

Οι δυο τους έφαγαν σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή του Χίλτον και προτίμησαν θαλασσινές γεύσεις. "Τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα ελληνικό μεσημεριανό γεύμα" έγραψε στη λεζάντα η Μπλάτνικ.

Με λεοπάρ τοπ, κόκκινο σακάκι και μαύρο cigarette παντελόνι, η Τατιάνα Μπλάτνικ έλαμπε στο πλευρό του γοητευτικού αδελφού της και όλοι παρατήρησαν την ομοιότητά τους.

Η σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ, με τον οποίο παντρεύτηκε στις Σπέτσες τον Αύγουστο το 2010, έχει μεγάλη αδυναμία στην Ελλάδα, κάτι που ανέφερε πριν από λίγες εβδομάδες, στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη.

"Από τότε που μετακόμισα εδώ αφέθηκα ολοκληρωτικά και δημιούργησα τη δική μου Ελλάδα", δήλωσε και ανέφερε πως της αρέσει να επισκέπτεται τα Ζαγοροχώρια, τις τοπικές φάρμες, την Κρήτη.

Διαβάστε Επίσης