Τελεσίγραφο Χάρι-Μέγκαν στη βασίλισσα: Μην μας περιμένεις τα Χριστούγεννα

Γιατί αποφάσισαν να απέχουν από την οικογενειακή συγκέντρωση που κάθε χρόνο διοργανώνει η Ελισάβετ στερώντας της το δισέγγονό της.

telesigrafo-xari-megkan-sti-basilissa-min-mas-perimeneis-ta-xristougenna
SHARE THIS
0
SHARES

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται ότι απομακρύνονται από τη βασιλική οικογένεια. 

Αυτό το σενάριο επιβεβαιώνει το γεγονός ότι αποφάσισαν να μην περάσουν τα Χριστούγεννα με τη βασίλισσα, μια παράδοση που ακολουθούν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Μάλιστα, αυτά θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα του Άρτσι, ωστόσο το ζευγάρι φέρεται να ενημέρωσε ήδη τη βασίλισσα ότι δεν θα συμμετάσχουν στο γεύμα που κάθε χρόνο παραθέτει η βασίλισσα στο Σάντριγχαμ Χάουζ. 

 

Το ζευγάρι δεν έχει αποφασίσει ακόμα που θα περάσει τα πρώτα Χριστούγεννα του Άρτσι, είτε θα μείνουν στο σπίτι τους είναι θα ταξιδέψουν στην Αμερική, στη μητέρα της Μέγκαν. 

Το σίγουρο είναι ότι θα απέχουν από την οικογενειακή συγκέντρωση, σύμφωνα με τη Sun.

Oι παρατηρητές της βασιλικής οικογένειας, φοβούνται ότι αν όντως συμβεί αυτό θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και την υπόλοιπη οικογένεια, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Χάρι ότι ο ίδιος και ο αδελφός του δεν βαδίζουν τα ίδια μονοπάτια, αυτή την περίοδο.

 

 Το ζευγάρι, θα πάρει άδεια έξι εβδομάδων από την άλλη εβδομάδα, και είναι πιθανό να ταξιδέψουν στην Αμερική και να περάσουν τη γιορτή των Ευχαριστιών με την μητέρα της Μαρκλ. 

Βέβαια, οι υποθέσεις ήταν ότι θα επιστρέψουν για να περάσουν τα Χριστούγεννα με την 93χρονη βασίλισσα και τον 98 χρονο σύζυγό της. 

 

Κάτι που ίσως να μην συμβεί τελικά. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook