Τελικά Δαλάκα και Ατακάν είναι μόνο φίλοι;

Η παίκτρια δήλωσε αυτά που πιστεύει για τη φιλία ανδρών-γυναικών.

telika-dalaka-kai-atakan-einai-mono-filoi
SHARE THIS
0
SHARES

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ατακάν ήταν από τα πρόσωπα που σχολιάστηκαν πολύ στο Survivor. Αυτό που απασχόλησε πολύ τα site ήταν η σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ τους. Η Κατερίνα Δαλάκα μετά την νίκη της στο ριάλιτι επιβίωσης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους απαντώντας ξεκάθαρα στο τι τρέχει μεταξύ τους. Η αθλήτρια του στίβου μίλησε στο 7 Μέρες Tv και  τόνισε πως πιστεύει πολύ στη φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών. 

- Έχεις κρατήσει φιλίες από το προηγούμενο Survivor; 
Ναι. Με αρκετά άτομα είμαστε φίλοι και αυτό στην ουσία αποδεικνύει ότι δεν είναι όλα επιφανειακά. Με την Εύη, με τη Μελίνα, με τον Τσίλη είμαστε ακόμα φίλοι.

- Από αυτή τη σεζόν; Ένιωσες κάποιον περισσότερο κοντά σου; 
Από αυτή, με τη Δήμητρα, την Αφροδίτη, τον Γιουσούφ, τον Ατακάν, τον Παναγιώτη.

- Σχολιάστηκε πολύ η σχέση που ανέπτυξες με τον Ατακάν. Δήλωσες πως δεν υπήρξε κάτι ερωτικό μεταξύ σας. Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι βγήκε αυτό το συμπέρασμα από το κοινό;
Γιατί πάντα όταν βλέπουν μια κοπέλα με έναν άντρα να είναι κοντά, θεωρούν ότι δεν μπορεί να υπάρξει φιλία. Για αυτόν το λόγο. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στη φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, γιατί έχω πάρα πολλούς φίλους άντρες. Δεν μου φαίνεται περίεργο να κάνω παρέα με τα αγόρια, γιατί μπορεί να υπάρξει πολύ βαθιά και αληθινή φιλία.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook