Τελικά το The Voice έχασε τη... φωνή του - Δεν βρίσκουν παρουσιαστή

Η αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα.

telika-to-the-voice-exase-ti-fwni-tou---den-briskoun-parousiasti
SHARE THIS
0
SHARES

Νέα αναβολή για την πρεμιέρα του The Voice, καθώς η αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα. 

Και μετά την αποχώρηση και του Μαραβέγια, το προβλημα μεγάλωσε, αν και όπως ακούστηκε τον ρόλο του θα αναλάβει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. 

 

Παρόλα αυτά η θέση του Καπουτζίδη παραμένει «ορφανή». 

Σύμφωνα με τη Φωλιά των Κου Κου και το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο όνομα για την παρουσίαση είναι η Τάμτα, η οποία ωστόσο δεν έχει συμφωνήσει ακόμα για να αναλάβει την παρουσίαση. 

«Η πρώτη ημερομηνία που είχαν δώσει από τον ΣΚΑΙ για να κάνει πρεμιέρα ήταν 27 Σεπτεμβρίου. Είχαμε μια αναβολή και είχε πάει στις 4 Οκτωβρίου και πλέον πάμε για καινούργια αναβολή. Μπορεί να είπαμε ότι είναι να κλείσει η Ελεονώρα Ζουγανέλη στους κριτές, παρουσιαστής όμως, ακόμα, δεν υπάρχει. Μπορεί να ακούσαμε και από επίσημα χείλη ότι η Τάμτα είναι αυτή που θα πάρει τη θέση του Γιώργου Καπουτζίδη, όμως, εγώ μίλησα με συνεργάτη της Τάμτα και θα το ακούσετε για πρώτη φορά εδώ, και μου είπε ότι το πράγμα είναι 50-50.

Μου είπε “έχουμε ζητήσει ένα περιθώριο χρόνου μέχρι το τέλος της εβδομάδας να επεξεργαστούμε την πρόταση, να δούμε όλα τα δεδομένα και τότε θα αποφασίσουμε”…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Να σημειώσουμε πως η πρεμιέρα του σόου ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 27 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, πήρε μία πρώτη παράταση για 4 Οκτωβρίου και πλέον πήρε και δεύτερη παράταση μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το κομμάτι της παρουσίασης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook