
Η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ ξεκινά σήμερα το σχολείο στο Thomas's Battersea στο νότιο Λονδίνο και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα φτάσει στο προαύλιο μαζί με τον αδελφό της Τζορτζ και τους γονείς της Γουίλιαμ και Κέιτ.

Το παλάτι θα δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες.
Ο Simon O'Malley, διευθυντής του σχολείου Thomas's Battersea, έχει δηλώσει σε βρετανικά Μέσα:
«Είμαστε ευτυχείς που ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge αποφάσισαν ότι η πριγκίπισσα Σαρλότ θα ενταχθεί στο σχολείο όπως και ο αδελφός της, πρίγκιπας Γεώργιος».
Σύμφωνα με τους γονείς των άλλων παιδιών, ο πρίγκιπας είναι ακριβώς όπως ένα από τα άλλα παιδιά.
«Είναι πολύ δημοφιλής και έχει πολλούς φίλους» δήλωσε γονέας στο Vanity Fair.
Και όπως όλα τα παιδιά στο σχολείο, έχει και επίθετο, αν και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν χρειάζονται. Ωστόσο, για το σχολείο του δεν είναι ο πρίγκιπας Τζορτζ αλλά ο Τζορτζ Κέιμπριτζ.
Το ίδιο θα ισχύσει για τη Σάρλοτ, το πλήρες όνομα της οποίας είναι Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα, και ο πλήρης τίτλος της είναι Αυτού Μεγαλειότης Πριγκίπισσα Σάρλοτ του Κέμπριτζ.
Αλλά επειδή όλα αυτά είναι πολύπλοκα για τους συμμαθητές και τους δασκάλους της, προφανώς και η Σάρλοτ θα κρατήσει μόνο το Κέιμπριτζ.
Οπότε μέσα στο σχολείο θα ονομάζεται Σάρλοτ Κέιμπριτζ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr