Τέλος το Survivor Πανόραμα από το ΣΚΑΙ

Παρά το χρόνο που δόθηκε στους συντελεστές της εκπομπής αλλά και τη παρουσιάστρια Μπάγια Αντωνοπούλου, η επιτυχία τελικά δεν ήρθε....

telos-to-survivor-panorama-apo-to-skai
SHARE THIS
0
SHARES

Οι χαμηλές πτήσεις στα νούμερα τηλεθέασης δεν άργησαν να οδηγήσουν στο κόψιμο της εκπομπής.

Ο λόγος για το Survivor Πανόραμα, το οποίο δεν κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές με τα νούμερα να περιορίζονται σε μονοψήφια επίπεδα.

Παρά το χρόνο που δόθηκε στους συντελεστές της εκπομπής αλλά και τη παρουσιάστρια Μπάγια Αντωνοπούλου, η επιτυχία τελικά δεν ήρθε....

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες είχε ζητηθεί από τους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες να δηλώσουν ποιες άλλες ώρες τους βολεύει να εργάζονται στο κανάλι για να αλλάξουν οι βάρδιες. Αυτό που φέρνει ο σταθμός σαν αιτιολογία είναι πέρα από τα χαμηλά ποσοστά και τα ανύπαρκτα έσοδα από τις διαφημίσεις, ενώ σε καμία περίπτωση η αποτυχία δεν χρεώνεται στην παρουσιάστρια, καθώς πρόκειται για ένα προϊόν άμεσα συνδεδεμένο με το “Survivor” το οποίο ως γνωστόν κάνει τα χειρότερα ποσοστά που έχει σημειώσει ως τώρα.

Οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν φροντίσει να βρουν και το πρόγραμμα που θα αντικαταστήσει την εκπομπή της Μπάγιας Αντωνοπούλου. Πιο συγκεκριμένα, εξασφάλισε τα δικαιώματα της σειράς Sen Anlat Karadeniz, η οποία προβάλλεται στη γείτονα χώρα με επιτυχία και στην Ελλάδα φέρνει η VICTORY.

 

 

Πηγη: tinamess.gr

Φωτογραφία: Instagram

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook