X

Τενίστρια και πανύψηλη η Έλενα Ταρασιάδη: Η σπάνια εμφάνιση της κόρης της Δέσποινας Καμπούρη και του Βαγγέλη Ταρασιάδη

Η Έλενα Ταρασιάδη σε σπάνια δημόσια εμφάνιση - Ο πρωταθλητισμός στο τένις της 12χρονης μελαχρινής κόρης του ζευγαριού που έχει περάσει τη μητέρα της σε ύψος.

Γράφει: TheToc team

Η 12χρονη κόρη της Δέσποινας Καμπούρη και του Βαγγέλη Ταρασιάδη, Έλενα έχει μεγαλώσει πολύ και έκανε μια βραδινή έξοδο με τον πατέρα της.

Η Έλενα Ταρασιάδη πήγε με τον πατέρα της στο Θέατρο Άλσος όπου και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Αν και μόλις 12 ετών, βλέπουμε ότι είναι ένα πολύ ψηλό κορίτσι που κοντεύει να φτάσει τον πατέρα της σε ύψος.

Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει η μητέρα της, η Έλενα κάνει πρωταθλητισμό στο τένις και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα. Όπως βλέπουμε έχει ήδη περάσει τη μητέρα της σε ύψος.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, η μητέρα της είχε δημοσιεύσει σπάνιες φωτογραφίες της.