Θα γίνει «Μενεγάκη» στη θέση της Μενεγάκη η Αντελίνα Βαρθακούρη;

Όλα δείχνουν ότι η Ελένη θα κάνει την επόμενη κρίσιμη κίνηση και η Αντελίνα θα δοκιμαστεί σε καθημερινό.

tha-ginei-menegaki-sti-thesi-tis-menegaki-i-antelina-barthakouri
SHARE THIS
0
SHARES

Η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από το καθημερινό του Alpha που συζητιέται αυτές τις ημέρες φαίνεται να έχει προκαλέσει σεισμό στο κανάλι που δεν αφήνει μεν να διαρρεύσουν πληροφορίες αλλά όλα δείχνουν ότι φροντίζουν για την …επόμενη μέρα. Όπως έχει μέχρι τώρα συζητηθεί, η Μενεγάκη όχι μόνο φεύγει από το καθημερινό, αλλά και από την τηλεόραση, ενώ ετοιμάζει μεγάλο ταξίδι στην Αμερική.

Φυσικά όλα αυτά θα επιβεβαιωθούν τον Ιούλιο του 2020 που λήγει το συμβόλαιό της και τότε θα δούμε αν θα πάει σε άλλο κανάλι ή θα κάνει το δικό της στο You Tube. 

Ενώ όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, η προ ολίγων ημερών καλεσμένη της Μενεγάκη Αντελίνα Βαρθακούρη ανήκει πλέον στο δυναμικό του Alpha για καινούργια πρότζεκτ αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι θα είναι η διάδοχη κατάσταση της Μενεγάκη με μια καθημερινή εκπομπή. Η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν πήγε τυχαία στο τηλεπαιχνίδι του Star, ούτε πήγε τυχαία στην εκπομπή της Μενεγάκη για συνέντευξη. Έψαχνε να βρει μια θέση στην τηλεόραση και τώρα ο δρόμος φαίνεται να είναι ανοιχτός.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook