Θα πάει η Μελέτη μάρτυρας εναντίον της Έλενας Χριστοπούλου, υπέρ Καλλίτση;

Τι λέει το δημοσίευμα και τι ισχύει.

tha-paei-i-meleti-marturas-enantion-tis-elenas-xristopoulou-uper-kallitsi
SHARE THIS
0
SHARES

O δικαστικός πόλεμος που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στο πρώην παντρεμένο ζευγάρι Έλενα Χριστοπούλου και Πάνο Καλλίτση όπως φαίνεται εμπνέει για διάφορα σενάρια. Η αγωγή που έχει κατατεθεί από τη μεριά του γνωστού hairstylist και makeup artist εναντίον των Μαρία Ηλιάκη και Ηλιάνας Παπαγεωργίου, δημιουργεί μία αγωνία για τια gossip έντυπα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού, θεωρείται «σχεδόν αυτονόητο» ότι η Ελεονώρα Μελέτη θα είναι μάρτυρας στο δικαστήριο, στη «σκληρή και απρόσμενη διαμάχη» του Πάνου Καλλίτση με την Έλενα Χριστοπούλου, αφού γνωρίζει από μέσα τη σχέση τους. 

Η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ήταν η κουμπάρα του πρώην ζευγαριού , πάντα όπως λέει το ίδιο δημοσίευμα. κλήθηκε να δώσει τη δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν ανάμεσα τους.

Ποια είναι όμως η αλήθεια; Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του Πάνου Καλλίτση, η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα καταθέσει ως μάρτυρας εναντίον της Έλενας Χριστοπούλου και ούτε ποτέ της ζητήθηκε από τον Πάνο Καλλίτση να κάνει κάτι τέτοιο. Άλλωστε, δεν υπάρχει συνέχεια που να αφορά σε εκδίκαση υπόθεσης τους για πολύ καιρό, αφού και το σχετικό δικαστήριο για το διαζύγιό τους.

Φωτο: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook