Θα του κλείσουν το στόμα: Το παλάτι έξω φρενών με τον πατέρα της Μαρκλ

Πολύ δυσαρεστημένο είναι το παλάτι από τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ και τις συνεχείς εμφανίσεις του στα μίντια όπου διασύρει τα μέλη της οικογένειας.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Πολύ δυσαρεστημένο είναι το παλάτι από τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ και τις συνεχείς εμφανίσεις του στα μίντια όπου διασύρει τα μέλη της οικογένειας. 

Η ανάρμοστη συμπεριφορά του Τόμας Μαρκλ φαίνεται πως εξόργισε και τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία συγκαλεί συνεχώς συσκέψεις για να δει πώς θα τον αντιμετωπίσει. Ωστόσο εκτός από αυτό, είναι πολύ πιθανό να έχει καταφέρει να εξοργίσει και την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έχει δει αρκετά σοβαρά το θέμα της προβολής του στα μέσα.

Θα του κλείσουν το στόμα: Το παλάτι έξω φρενών με τον πατέρα της Μαρκλ
 

Ο βρετανικός Τύπος επικαλούμενος πηγές από το παλάτι αναφέρει ότι η υπομονή της Βασίλισσας Ελισάβετ και της υπόλοιπης οικογένειας έχει εξαντληθεί, ενώ στο τραπέζι έπεσε και η ιδέα του να να παρέμβει η ίδια η βασίλισσα την επόμενη φορά που ο πατέρας της Μαρκλ φέρει σε δύσκολη θέση το Παλάτι με τις δηλώσεις του.

 

Παρά την τέλεια εικόνα που θέλει να δείχνει προς τα έξω, η βασιλική οικογένεια είναι πολύ αναστατωμένη το τελευταίο διάστημα εξαιτίας του πατέρα της Μαρκλ. 

Τα παράπονα του Τόμας Μαρκλ 

Ο Τόμας Μαρκλ έχει κουράσει το παλάτι με τις δηλώσεις του, καθώς δεν σταματά να παραπονιέται πως η κόρη τους είναι αποκομμένη από την οικογένειά της μετά τον γάμο και ότι τους έχει πληγώσει όλους πάρα πολύ. 

Με ποιον τρόπο το παλάτι σκέφτεται να αντιμετωπίσει την κατάσταση; Αρχικά πίστευαν πως η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσε να επικοινωνήσει με τον πατέρα της, είτε να συναντηθεί μαζί του με κάποιον τρόπο για να τον κάνει να σταματήσει να μιλάει για εκείνη και το παλάτι. 

 

Ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο να κλείσουν το στόμα του πατέρα της νέας δούκισσας, αφού όχι μόνο δεν έχει σκοπό να σταματήσει, αλλά διαρρέει όλο και περισσότερα στοιχεία στον τύπο. 

Η τελευταία διαρροή ήταν πριν λίγες μέρες, όταν διέρρευσε στον Τύπο ιδιωτική συνομιλία που είχε η Μέγκαν Μαρκλ με τον Πρίγκιπα Χάρι αναφέροντας πως θα γίνει μάλιστα σύντομα παππούς.

 

Ο βασιλικός σχολιαστής Φιλ Ντάμπιερ ανέφερε: « Όλο αυτό είναι πια εκτός ελέγχου. Εαν συνεχιστεί δεν θα εκπλαγώ αν εμπλακεί η ίδια η βασίλισσα» .

Μάλιστα φαίνεται πως η Μέγκαν Μαρκλ διστάζει να πάρει τηλέφωνο τον ίδιο της τον πατέρα, καθώς φοβάται μην ο ίδιος διαρρεύσει κάθε τους συζήτηση πάλι στον Τύπο.

Πάντως τόσο η Μέγκαν όσο και ο Πρίγκιπας Χάρι είναι θυμωμένοι από την πρόσφατη συνέντευξη του Τόμας Μαρκλ όπου ανέφερε πως οι δυο τους θα γίνουν σύντομα γονείς.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Τόμας Μάρκλ έχει ξεπεπεράσει τα όρια του Παλατιού, το οποίο ψάχνει τώρα να βρει τρόπο για να του «κλείσει» το στόμα.

 

Φωτογραφίες: Reuters