X

Θάνος Καλλίρης: Όταν έσωσε την Αγγελική Νικολούλη από πνιγμό στη Ζάκυνθο [Βίντεο]

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε ότι έσωσε την Αγγελική Νικολούλη από πνιγμό στο Ναυάγιο στη Ζάκυνθο.

Γράφει: TheToc team

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Θάνος Καλλίρης μίλησε για ένα απίστευτο περιστατικό με την Αγγελική Νικολούλη, όταν πριν από πολλά χρόνια έσωσε τη γνωστή παρουσιάστρια από πνιγμό στο Ναυάγιο της Ζακύνθου.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, ο Θάνος Καλλίρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Ελένη" του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και μίλησε για τη μέρα που έσωσε την Αγγελική Νικολούλη από πνιγμό στη Ζάκυνθο.

Θάνος Καλλίρης: Ακούω πίσω μου "βοήθεια, βοήθεια, πνίγομαι" και ήταν η Αγγελική Νικολούλη

"Έχουμε επισκεφτεί τη Ζάκυνθο στο πλαίσιο της εκπομπής "Μπράβο Ρούλα” και είμαστε καλεσμένοι σε ένα καράβι, το οποίο μας πήγε στο Ναυάγιο" θυμάται ο Θάνος Καλλίρης.

"Επειδή είχε αρκετή φουσκοθαλασσιά, δεν μπορούσε να πλησιάσει κοντά και μας άφησε λίγο πριν για να κολυμπήσουμε. Ξεκινάμε να κολυμπάμε και ξαφνικά ακούω πίσω μου "βοήθεια, βοήθεια, πνίγομαι” και ήταν η Αγγελική" είπε ο Θάνος Καλλίρης για την αγαπημένη παρουσιάστρια.

"Ευτυχώς ξέρω καλό κολύμπι, σπεύδω αμέσως, την αρπάζω και τη βοηθάω να γυρίσουμε πίσω στο καραβάκι, η στεριά ήταν μακριά" εξήγησε ο αγαπημένος τραγουδιστής για την Αγγελική Νικολούλη.

"Αυτή τη στιγμή τη σκέφτηκα πολλά χρόνια αργότερα, ότι τι θα γινόταν αν δεν ήμουν εκεί τότε" προσέθεσε ο Θάνος Καλλίρης.

Διαβάστε Επίσης

"Κι έτσι αστειεύομαι ότι ήμουν το φως στο δικό της τούνελ" κατέληξε ο Θάνος Καλλίρης για την αγαπημένη παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη.

Δείτε το βίντεο: