Θέλει η Μαρία Ελένη να δει την Καλογρίδη στο ρόλο της Λάσκαρη;

Η ερώτηση έγινε και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έδωσε την απάντησή της...

thelei-i-maria-eleni-na-dei-tin-kalogridi-sto-rolo-tis-laskari
SHARE THIS
0
SHARES
Το «Μαριχουάνα Stop» επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι τον επόμενο χειμώνα, με τον σκηνοθέτη Γιώργο Βάλλαρη να επιλέγει το καστ των ηθοποιών και να κάνει προτάσεις για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον προκαλεί ένας συγκεκριμένος ρόλος, που δεν είναι άλλος από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ζωής Λάσκαρη. Οι φήμες για την πρόταση που έκανε ο σκηνοθέτης στη Νατάσα Καλογρίδη επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο, με τη διαφορά ότι η πρόταση δεν ήταν επίσημη και για αυτό δεν υπάρχει και επίσημη απάντηση από την ηθοποιό και σύντροφο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου. Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής "Όλα καλά" για τον πατέρα της, τη σχέση του και τη Νατάσα Καλογρίδη. 

Την ενοχλεί που εκτίθεται τόσο πολύ η προσωπική ζωή του πατέρα της;

 

«Ξέρετε κάτι; Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σκέφτομαι γιατί το ένα και γιατί το άλλο και γιατί εκτίθεται. Όλα αυτά γίνονται. Είναι μέσα στην ζωή. Είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει κάνει τη ζωή του. Έχει κάνει τη δουλειά του, δεν έχει κλέψει τίποτα από κανέναν. Έτυχε τώρα να πάρει μια έκταση η προσωπική του ζωή. Δεν με χαλάει. Δεν είναι ότι μου αρέσει οι άνθρωποι να εκτίθενται στην προσωπική τους ζωή, αλλά και που έγινε δεν χάλασε και ο κόσμος. Να το πάρουμε και λίγο πιο αστεία, λίγο πιο χαλαρά. Οκέι. Και τι έγινε; Ενοχλεί κανέναν στο κάτω κάτω; Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να περνάμε όπως θέλουμε εμείς να περνάμε, αλλά να μην ενοχλούμε κανέναν.»

Ο "χαλαρός" Λυκουρέζος…

«Είναι δυνατόν ένας έρωτας να μην σε κάνει πιο χαλαρό; Αυτό δεν αναζητάμε όλοι; Μια αγκαλιά, ένα χάδι, μια τρυφερότητα. Αυτό δεν θέλουμε όλοι; Μικρού μεγάλοι…»

Η πρόταση να υποδυθεί η Νατάσα Καλογρίδη τη μητέρα της…

«Έχει γίνει πρόταση, αλλά καμία σχέση. Δεν ξέρω πως θα μου φαινόταν. Είναι του κυρίου Βάλαρη η απόφαση ποια θα διαλέξει.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook