X

"Θέλω να ζήσω, δεν διασκέδασα πολύ στη ζωή μου": H Μπάρμπρα Στρέιζαντ αποκαλύπτει γιατί εγκαταλείπει τη showbiz

Σήμερα κυκλοφορεί το βιβλίο που η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ετοίμαζε εδώ και σχεδόν 25 χρόνια.

Γράφει: TheToc team

H θρυλική σταρ Μπάρμπρα Στρέιζαντ μίλησε στο BBC για το βιβλίο που ετοίμαζε εδώ και σχεδόν 25 χρόνια με τίτλο "My Name Is Barbra" και το οποίο κυκλοφορεί σήμερα από τις εκδόσεις Penguin Random.

Άρχισε να κρατάει σημειώσεις -γράφοντας χειρόγραφα, με μολύβι- το 1999. Το τελικό χειρόγραφο ήταν σχεδόν 1.000 σελίδες.

Διαβάστε Επίσης

Αν και ισχυρίζεται ότι η "μνήμη μου είναι ασταθής", το βιβλίο είναι γεμάτο με απολαυστικές λεπτομέρειες για παρασκηνιακές διαφωνίες, μπερδεμένους μνηστήρες και ένα περιστατικό πτώσης από λεωφορείο του Λονδίνου. Μιλάει μεταξύ άλλων για την κλωνοποίηση του αγαπημένου της σκύλου, για το "Angelina Scarangella", το όνομα που έδινε σε κρατήσεις ξενοδοχείων, ενώ αποκαλύπτει ότι ο γάμος της με τον Τζέιμς Μπρόλιν ήταν η έμπνευση για το "I Don't Want To Miss A Thing" των Aerosmith.

Σήμερα η πολυτάλαντη καλλιτέχνιδα, 81 ετών, υποστηρίζει ότι τα απομνημονεύματά της σηματοδοτούν το τέλος της καριέρας της και ονειρεύεται να περνάει περισσότερο χρόνο στο σπίτι.

"Θέλω να ζήσω τη ζωή. Θέλω να μπαίνω στο φορτηγό του συζύγου μου και να ταξιδεύω, ελπίζω με τα παιδιά κάπου κοντά μας", αναφέρει με αφοπλιστική ειλικρίνεια η βραβευμένη ηθοποιός.

"Η ζωή είναι διασκεδαστική για μένα όταν έρχονται [τα παιδιά]. Τους αρέσει να παίζουν με τα σκυλιά και διασκεδάζουμε. Δεν έχω διασκεδάσει πολύ στη ζωή μου, για να σας πω την αλήθεια. Και θέλω να διασκεδάσω περισσότερο".