Η Θεοφανία Παπαθωμά είναι μία τρυφερή μαμά τριών παιδιών, του 14χρονου γιου της, Αχιλλέα που απέκτησαν με τον πρώην σύζυγό της Πασχάλη Τσαρούχα και της Αγάπης και της Αθηνάς, 10 ετών και 8 ετών, που απέκτησαν με τον Γρηγόρη Πετράκο.
Η αγαπημένη ηθοποιός πραγματοποίησε μία πολύ σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη 10χρονη κόρη της, Αγάπη στο θέατρο "Τζένη Καρέζη". Μαμά και κόρη παρακολούθησαν την παράσταση "Καρυοθραύστης" που ήταν αφιερωμένη στο ΤΑΣΕΗ και τα παιδιά των ηθοποιών.
Μετά το τέλος της παράστασης, η Θεοφανία και η Αγάπη πόζαραν μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού και τον Σπύρο Μπιμπίλα που πρωταγωνιστούσαν στην παράσταση.

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να χωρίσουν πριν από περίπου έναν χρόνο, λόγω ιδεολογικών διαφορών, όπως έγινε γνωστό. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Γρηγόρης Πετράκος αναφέρθηκε στον χωρισμό του από την ηθοποιό και αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει διαζύγιο, καθώς δεν παντρεύτηκαν ποτέ.
"Όχι, δεν έχουμε πάρει διαζύγιο. Συγγνώμη που δεν θα απαντήσω σε αυτό. Έχουμε πάρει μια απόφαση να μη μιλάμε για τα οικογενειακά μας γιατί επηρεάζουν πολύ τα παιδιά", ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Πετράκος και συνέχισε λέγοντας: "Δεν έχουμε παντρευτεί (με τη Θεοφανία Παπαθωμά), οπότε δεν έχουμε πάρει και ποτέ διαζύγιο".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr