Η μετάλλαξη Όμικρον σαρώνει την ελληνική σόουμπιζ, αφού μετά τη Ναταλία Γερμανού και η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε θετική στον ιό.
Το έκανε μάλιστα η ίδια γνωστό με ανάρτησή της στο instagram.
Έτι, ήταν φυσικό να μπει σε καραντίνα και να απουσιάσει από το πάνελ της εκπομπής "Τι λες τώρα" με την Κατερίνα Καραβάτου στο MEGA, η οποία έστειλε τα περαστικά της σε ζωντανή σύνδεση στη Μαρία.
"Είναι η πρώτη μας εκπομπή, ζωντανά εννοώ, για το 2022. Στέλνουμε σε όλους τις ευχές και τα φιλιά μας και θα στείλουμε και τα περαστικά μας. Η Ελένη Βουλγαράκη μας κάνει την τιμή να είναι εδώ μαζί μας, στη θέση της Μαρίας Ηλιάκη, η οποία σήμερα το πρωί βγήκε θετική στον κορωνοϊό. Περιμένουμε το μοριακό, αλλά επειδή έχουν βγει θετικά τα δύο ράπιντ, δεν είναι εδώ. Για να προστατευτούμε, για να προστατευτεί και να είναι μαζί με το παιδάκι της. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά!" τόνισε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr