X

Θοδωρής Αθερίδης για Δημήτρη Σταρόβα: Του έλεγα να προσέχει και έπαθα πρώτος εγκεφαλικό - Παίρνω 10 χάπια την ημέρα

"Όταν άρχισε να παχαίνει ο Δημήτρης, του έλεγα "σε παρακαλώ, τα κιλά σου πρέπει να τα προσέξεις, γιατί είμαστε σε μια ηλικία", είπε ο Θοδωρής Αθερίδης

Γράφει: TheToc team

Ο γνωστός ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, με αφορμή το αντίστοιχο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και ο φίλος του Δημήτρης Σταρόβας.

Ειδικότερα, ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στην εκπομπή του MEGA "Buongiorno", μιλώντας για την αγάπη του για τον Δημήτρη Σταρόβα και τις συζητήσεις που είχαν στο παρελθόν για την υγεία τους.

"Παίρνω τηλέφωνο τον Δημήτρη Σταρόβα και τον "πειράζω". Περιμένεις και δέκα λεπτά να σου τελειώσει το ανέκδοτο. Όταν άρχισε να παχαίνει ο Δημήτρης, του έλεγα "σε παρακαλώ, τα κιλά σου πρέπει να τα προσέξεις, γιατί είμαστε σε μια ηλικία". Ήμασταν 30 τότε, που λένε για τους άντρες και την καρδιά. Και μου απάντησε "είπε ο Τρίτσης στον Έβερτ"".

"Ο Τρίτσης πέθανε πριν από τον Έβερτ και λέω "έχεις δίκιο, μη μιλάς". Και έπαθα πρώτος το εγκεφαλικό. Γιατί όπως έχει πει και ο Ζουγανέλης, γέρος είναι εκείνος που πεθαίνει πρώτος", εξήγησε ο Θοδωρής Αθερίδης για την απάντηση του Δημήτρη Σταρόβα.

"Μετά το εγκεφαλικό, παίρνω πολλά φάρμακα. Παίρνω 10 χάπια. Κάποια, επειδή τα παίρνω διπλά, είναι συνολικά 8. Δεν προσέχω με το φαγητό, αλλά κι όταν προσέξω, πάλι παίρνω κιλά. Είμαι 59 χρονών. Αισθάνομαι 59 ετών σωματικά, αλλά πνευματικά νιώθω 25", είπε ο γνωστός ηθοποιός για την αντίστοιχη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε και ο ίδιος.

"Αν ο 59χρονος συναντούσε τον 25χρονο, θα του έλεγε να τα "γράψει" όλα, αν και δεν μπορεί ένας 25άρης να το κάνει αυτό γιατί έχει να αποδείξει και να πάρει το feedback από την κοινωνία. Αλλά αυτός είναι ο μόνος δρόμος. Μετά τα 50, είμαι δέκα φορές καλύτερα ψυχολογικά", κατέληξε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε Επίσης