Θ.Αθερίδης: Η «αναπηρία», οι φοβίες, οι κρίσεις πανικού, τα ψυχοφάρμακα

«Ένιωθα θύμα κοροϊδίας, ήμουν φοβικό παιδί». Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλάει για το συναισθηματικό bullying που υπέστη «λόγω αναπηρίας με κρίσεις πανικού και φοβίες».

thodwris-atheridis-i-anapiriaoi-fobiesoi-kriseis-panikouta-psuxofarmaka
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Θοδωρής Αθερίδης, που έζησε την τελευταία περίοδο στη γενέτειρά του, τ η Θεσσαλονίκη, λόγω της παράστασής «Πράματα και Θάματα», έκλεισε έναν κύκλο στην πόλη καταγωγής του και μίλησε για αυτό, δίνοντας στοιχεία για τα παιδικά του χρόνια. 

«Τα αρνητικά βιώματα επειδή λείπω 20 ολόκληρα χρόνια τα έχω ωραιοποιήσει. Θυμάμαι κάτι συναισθηματικές τρύπες που είχα, ένα συναισθηματικό bullying που είχα υποστεί λόγω αναπηρίας με κρίσεις πανικού και φοβίες, μια εποχή που δεν ήταν της μόδας. Ένιωθα θύμα κοροϊδίας, ήμουν φοβικό παιδί και οι φίλοι μου με κορόιδευαν γιατί δεν ήταν διαδεδομένο κάτι τέτοιο. Στα 15 μου χρόνια, δεν υπήρχαν ladoze, τα ψυχοφάρμακα ήταν για την τρέλα μόνο, δεν ξέρω πώς διαχειρίζονταν τέτοιες καταστάσεις, δεν είχα πάρει τότε κάποιο φάρμακο. Βίωνα όλη αυτήν την κατάσταση με μια ηρεμία και μια μοναξιά», είπε στη lifo.

«Είχα υποστεί bullying από τα παιδιά της ηλικίας μου, που έβλεπαν κάτι πρωτόγνωρο αλλά και από τον ίδιο μου τον εαυτό, τα μάτια μου, η εικόνα που είχα για τον εαυτό μου δεν ήταν ωραία. Ήμουν χειρότερος από όσο ήθελα να είμαι»,περιέγραψε αφοπλιστικά ο ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook