Στην Ακρόπολη και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Θωμαΐδα Ανδρούτσου η οποία έκανε περίπατο με τον σύντροφό της.
Εν μέσω καραντίνας, το ζευγάρι, με casual ντύσιμο, βγήκε για περπάτημα, φορώντας μάσκες ενώ ο ένας κρατούσε το χέρι του άλλου κατά τη διάρκεια του περιπάτου.
![Θωμαΐς Ανδρούτσου: Αυτός είναι ο σύντροφός της - Βόλτα στην Ακρόπολη πιασμένοι χέρι χέρι [εικόνες]](https://files.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/31/31fc63d9b599418d8041746fde18848d.jpg?v=1&maxwidth=650&)

Πρόσφατα, η γλυκιά ηθοποιός μίλησε και για τις κρίσεις πανικού που την ταλαιπωρούσαν στο παρελθόν, τη δουλειά που την πίεσε αλλά και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα.
"Ήμουν σε μια δουλειά και την τρίτη μέρα λέω δυνατά ότι εγώ από εδώ πρέπει να φύγω και δεν το έκανα. Όλο αυτό μου πήρε έξι μήνες. Εκεί με επισκέφθηκαν ξανά οι κρίσεις πανικού" είχε δηλώσει στην εκπομπή της ΕΡΤ, "φλΕΡΤ" με τη Νάντια Κοντογεώργη.
"Για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι ένα καμπανάκι ότι σε κάτι δεν μου φέρομαι σωστά, δεν με σέβομαι και δεν με εκτιμώ. Εκεί συνειδητοποίησα για πρώτη φορά κι υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα ακούω πιστά το ένστικτό μου που ουρλιάζει" πρόσθεσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.
Η Θωμαΐς Ανδρούτσου μίλησε και τη διαδικασία από την οποία πέρασε προκειμένου να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση που τόσο την ταλαιπώρησε.
"Ήθελα ηρεμία, αυτοκυριαρχία γαλήνη και χαρά. Ασχολούμαι με τον εαυτό μου και την εξέλιξή μου. Η επιθυμία μου κι η πρόθεσή μου ήταν να είμαι πάντα χαρούμενη, να ζω ελεύθερα, να εκφράζομαι και το έκανα ως ένα βαθμό αλλά παρατήρησα με τον καιρό και τα χρόνια ότι πάντα έκανα έναν κύκλο κι έφτανα στο ίδιο σημείο" τόνισε.
"Συνειδητοποίησα ότι είναι κάτι πιο βαθύ που με τρώει. Αυτήν την ανακάλυψη την έκανα γιατί βρέθηκα σε μια συνθήκη που το ένστικτό μου μου μίλησε πάρα πολύ δυνατά που το εξέφρασα" ανέφερε επί του θέματος.
Η ίδια μάλιστα είπε ότι αντιμετώπισε τελικά τις κρίσεις πανικού με το breathwork, μία καθοδηγούμενη τεχνική αναπνοής η οποία τη βοήθησε σημαντικά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr